reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Piękne ciuchy:)To również mój ulubiony watek:)Elmo uwielbiam:)Neska tez poszalałaś:)ajentka fajny rowerek tylko brakuje mu podnózków,zeby oprzec nózie jak bedziemy wozić na początku:)Daszek porazka ,synkowi zdementowałam bo miał z dachem i kaczorem na kierownicy.
Madzia śłodkie ubranka Bartuś będzie pieęnie wyglądał na spacerkach:)Huśtawka super:)my nie mamy wcale.

Madzia Super prezenty na roczek! A ten niebieski komplecik z misiakiem w kieszonce Marcel też dostał od cioci w prezencie, słodko w nim wygląda.;-)
Frotka Kurcze no właśnie. Można zablokować pedałki żeby się nie obracały ale do pedałów chyba na wiosnę jeszcze nie sięgnie i będzie mu niewygodnie:eek:Kurcze te dylematy. Muszę popytać sprzedawcę o szczegóły bo podoba mi się i cena też nam odpowiada.:tak:

madzia my mamy taką huśtawkę dla Błażka po Igorku i on uwielbia sie w niej huśtać nieraz potrafi godzine w niej spędzić :szok: z kolei Igorek w o ogóle nie chciała na nią patrzeć nawet. Ciekawe jak Emilek zareaguje na nią:-)

ajentka83 on tak nosi 80-86 i ubranka są dobre z zapasem jeszcze

Podjełam decyzję, ze na roczek dostanie albo zebrę bo wszystkie zabawki interaktywne teraz leżą ta kostka co ma ionka fajna ale może ją olać znając młodego albo domek z plastiku czadowy na ogród. Rowerek nie no bo my mamy tylko kostkę brukową a dalej las ile on będzie jedził na tym...chciałabym mu kupić taka taczkę jakby na 4 kółkach drewnianą znadję i wkleję foto...

http://allegro.pl/wozek-reczny-drewniany-taczka-do-ogrodu-przyczepka-i1470440076.html

i do sklepu hejaa:D

reklama
Do góry