reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

kurcze jak dla mnie to i tak duzo :-)
no, ale jak mozecie sobie pozwolic to kupujcie :-):-)

juz nie pamietam kiedy sobie cos za 30 zł kupilam... boze.. ale wstyd.. stara lumpiara :-D:-D

reklama
kurcze jak dla mnie to i tak duzo :-)
no, ale jak mozecie sobie pozwolic to kupujcie :-):-)

juz nie pamietam kiedy sobie cos za 30 zł kupilam... boze.. ale wstyd.. stara lumpiara :-D:-D

Monika, jaki wstyd? kupowanie w lumpach jest teraz trendy!! kocham ten sport:) gdyby tylko więcej czasu mieć, bo jednak lumpy zajmują więcej czasu niż zwykły sklep. ale ta satysfakcja z łupu... bezcenna

alex kupiłam te chustki i są śliczne! Mamy też te czerwoną bluzkę z uśmiechem i oczami, ale przed wyprzedażami kupiłam

alex ja też uwielbiam bieganie po szmateksach tylko teraz z moją Polą to mało czasu zwłaszcza zimą ale obiecałam sobie że wiosną nadrobię :)

a chusty pod szyję super są ja mam takich kolorowych chyba z 10 :)

Monia wyjdzie :)

ja bym najpierw Polusia musiała zmienić lokum na większe:) a później kolejne ciuchy kupować, teraz mi sis z UK nawiozła i już kompletnie wszystko zapchane

Monika, a nie myślałaś o jakiejś dorywczej pracy? ja na wychowawczym bezpłatnym, a dorabiam

o to chustki kupione - żeby nie było, że nie na temat:)

a od czwartku w tesco znow promo na słoiki
http://www.tesco.pl/newsletter/mailing/wyprz_2011.01.31/wyprz_2011.01.31.html

alex_ slicznosci!!

ja ostatnio nic nie kupuje bo... nie mam miejsca;-), mlody na razie ma tyle ciuchow ze nie mam kiedy ubrac wszystkich, ale wiekszosc kupowane na allegro:tak:

sobie tez mniej ostatnio kupuje ale dlatego ze ciezko mi wyrwac sie na zakupy, ostatnim byly szpilki weselne:-D
z mlodym sama ciezko cos przymierzyc nawet;-)tylko w hm taka przymierzalnia ze zmieszcze sie z wozkiem:-D

w tym tyg jesli poprawi sie stan zdrowia to jedziemy do plejady , chce odwiedzic smyka... mysle o takiej zabawce, moze ktoras ma? mam bon na 180zl:-)

Smyk

oprocz tego chce kupic ten talerzyk z przyssawka, termoopakowanie do butelek bo zepsulo sie i... pewnie sie znajdzie kilka innych rzeczy;-), oczywiscie zajrzymy do hma;-)

alex
a mozna spytac jak dorabiasz? ja tez na bezplatnym wychowawczym ale za 2 miechy wracam do pracy:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry