reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

kurcze jak dla mnie to i tak duzo :-)
no, ale jak mozecie sobie pozwolic to kupujcie :-):-)

juz nie pamietam kiedy sobie cos za 30 zł kupilam... boze.. ale wstyd.. stara lumpiara :-D:-D

reklama
kurcze jak dla mnie to i tak duzo :-)
no, ale jak mozecie sobie pozwolic to kupujcie :-):-)

juz nie pamietam kiedy sobie cos za 30 zł kupilam... boze.. ale wstyd.. stara lumpiara :-D:-D

Monika, jaki wstyd? kupowanie w lumpach jest teraz trendy!! kocham ten sport:) gdyby tylko więcej czasu mieć, bo jednak lumpy zajmują więcej czasu niż zwykły sklep. ale ta satysfakcja z łupu... bezcenna

alex kupiłam te chustki i są śliczne! Mamy też te czerwoną bluzkę z uśmiechem i oczami, ale przed wyprzedażami kupiłam

alex ja też uwielbiam bieganie po szmateksach tylko teraz z moją Polą to mało czasu zwłaszcza zimą ale obiecałam sobie że wiosną nadrobię :)

a chusty pod szyję super są ja mam takich kolorowych chyba z 10 :)

Monia wyjdzie :)

ja bym najpierw Polusia musiała zmienić lokum na większe:) a później kolejne ciuchy kupować, teraz mi sis z UK nawiozła i już kompletnie wszystko zapchane

Monika, a nie myślałaś o jakiejś dorywczej pracy? ja na wychowawczym bezpłatnym, a dorabiam

o to chustki kupione - żeby nie było, że nie na temat:)

a od czwartku w tesco znow promo na słoiki
http://www.tesco.pl/newsletter/mailing/wyprz_2011.01.31/wyprz_2011.01.31.html

alex_ slicznosci!!

ja ostatnio nic nie kupuje bo... nie mam miejsca;-), mlody na razie ma tyle ciuchow ze nie mam kiedy ubrac wszystkich, ale wiekszosc kupowane na allegro:tak:

sobie tez mniej ostatnio kupuje ale dlatego ze ciezko mi wyrwac sie na zakupy, ostatnim byly szpilki weselne:-D
z mlodym sama ciezko cos przymierzyc nawet;-)tylko w hm taka przymierzalnia ze zmieszcze sie z wozkiem:-D

w tym tyg jesli poprawi sie stan zdrowia to jedziemy do plejady , chce odwiedzic smyka... mysle o takiej zabawce, moze ktoras ma? mam bon na 180zl:-)

Smyk

oprocz tego chce kupic ten talerzyk z przyssawka, termoopakowanie do butelek bo zepsulo sie i... pewnie sie znajdzie kilka innych rzeczy;-), oczywiscie zajrzymy do hma;-)

alex
a mozna spytac jak dorabiasz? ja tez na bezplatnym wychowawczym ale za 2 miechy wracam do pracy:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry