reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Dziewczynki kochane nie pomacałam jeszcze śpiworka bo jeszcze nie przyszedł.:-D Napisali że wysyłka w ciągu 5-6 dni. W sklepie nie mogę go sprawdzić bo jest tylko w ofercie internetowej. Moim zdaniem będzie cieplutki, zresztą tchibo raczej nie sprzedaje bubli przynajmniej ja się nie spotkałam. Jak przyjdzie to napiszę co i jak choć uprzedzam że może go już nie być w ofercie bo oni mają jakąś ograniczoną liczbę produktów i jak zwrócicie uwagę to na niektórych jest że już wyprzedano. Mimo to oczywiście zdam relacje.:tak:
Monia Bidulko biedna jesteś z tymi alergiami Pawełka. Jak nie trafi się do dobrego lekarza (a o takiego trudno) to g.... człowiek się dowie. Jak czasem słucham klientki i jakie diagnozy im lekarze dermatolodzy stawiają to włosy dęba stają.:no: Nie żebym wszystkie rozumy pozjadała ale oni (nie wszyscy) często eksperymentują na pacjentach i leczą metodą prób i błędów a nuż się uda i pomoże. Ehh Myślę Monia że taki śpiwork byłby dla Pawełka najlepszy, może lepiej rzeczywiście nie ryzykować z wełną.
Marcia Kochana gdzie my nie pójdziemy.:-D Potwierdzę Ci jeszcze dokładnie w poniedziałek bo u mnie to się zmienia jak w klejdoskopie i nie chcę się umawiać a zaraz odwoływać.:sorry2:
HA, zdarzylam :-D
zamowilam wczoraj :-)

Marti, ale swietna cena... nawet z przesylka. :-)

Dziewczyny chcę kupić kojec - jakiś polecacie?? Chce kawadratowy kupic a one sa tylko do 15 kg ale chcyba na dluzsza mete kojec nie bedzie potzrebny...tylko teraz by poskromić jakoś tego raczkującego człeka bo to jedyna alternatywa na bezbolesne upadki:)

Dziewczyny, w Decathlonie są fajne śniegowce dla maluchów za 49zł. Koleżanka kupiła córeczce rozmiar 18/19. Ja na razie kupiłam tylko dla Karolka :)

asset_29313960.jpg

fajne, te Nasze sniegowce sa srednie, na pewno mi w tym nie bedzie chodzil, bo but jest dla Pawelka za ciezki.. mimo ze jak dla mnie jest lekki.

No nic, przynajmniej jest cieply :-)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry