reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Monika Twoj mały ma juz tak duzy rozmiar butków???

Ja 21 kupilam mu z myslą ,ze bedzie miał na roczek teraz ma tak 18

A zimowe mam takie emu z h&m plus takie jeszcze jedne po kuzynie Jasia oba rozmiar19 i jeszcze sa za duze zreszta i tak bedzie w specjalnym gruuuubym spiworku i w kombienezonach tez ma buty chyba nie zmarznie.

A kupilam takie Buty REEBOK rozmiar 21 (1321161643) - Aukcje internetowe Allegro mysle ,ze dobra okazja mi sie trafila:)

Ślimak jest w Tesco bodajże za 45zł i jest 20% obniżki w określone wieczory. Może się skuszę chociaż mamy garnuszek, a to podobna zabawka.

Myszowata, foteliki Kiddy są bardzo dobre, ale ten panel z przodu podobno średnio się sprawdza.

kurcze jesli chodzi o rozmiar stopy to moj mlody to gigant, teraz to 19 ale nie wszystkie wchodza mu na nogi, mykamy caly czas w takich kierpcach goralskich, troche za duzych ale skoro nie chodzi moga byc, 18 juz nie ma szans wejsc, jak zacznie chodzic to chyba 22:szok:
takie fajne dostalam zimowe kozaczki z miekka podeszwa na 12-18 miesiecy i nie wchodza!! on chyba ma wysokie podbicie

my też mamy wysokie podbicie, z kupnem butów na jesień do wózka był problem, ale z kozaczkami na zimę już nie. lżej wchodziły.

na zimę Ol ma 5 par butów!! a to dlatego, że wszystkie jej spadają :/ tzn te ostatnie kupione juz nie, ale 4 pary są jakieś dziwne :/

reklama
własnie odebrałam od kuriera gucie i chyba źle zmierzyłam stópkę Frankowi, choć robiłam to kilka razy bo są jakieś wielkie:sorry::confused:

Do góry