reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Dziewczyny, czy u Was pieluszki wytrzymują noc? U nas już któryś raz zdarzyło się przesikanie - prawym bokiem puściło:sorry2: 12 godzin to na pewno dużo dla pieluszki, ale przecież nie będę dziecka budzić, żeby mu pieluszkę zmienić... A Kuba ma po kąpieli koło 20 zakładaną, a zmienianą koło 7-8 jak się obudzi...
Które pieluszki dają radę?

u nas pieluszka zwykle od 19.30 do 6.30-7 i też nie chce Franka budzić na zmianę i sama też nie chcę się budzić he he;-)zresztą on nigdy nie daje znać, że jest mokry, raz była taka sytacja, że przez sen przekręcił się na brzuch, dotknęłam wtedy jego pleców odruchowo i szok CAŁE MOKRE, była godzina 1.30 no i trzeba było się przebierać, najgorzej było przy pampersach premium care, wtedy prawie po każdej nocy był mokry

my uzywamy i w dzien i w nocy Pampersow zielonych, chyba active baby to sa.
pieluszka spokojnie wytrzymuje od 19.30 do nawet 8 rano.

Mój Szymcio ma czasami lewą stronę pleców mokrą po nocy, a używamy ostatnio tylko pampersów active baby. Nie wiem, czy to dlatego, że lubi na lewym boczku spać. Ale zdarza się to rzadko i mam nadzieję, że długo taki mokry nie leży.

u nas też wyłącznie mokro bywa po lewej stronie a Franek też lubi na lewym boczku spać, więc być może jest jakiś związek między jednym a drugim

reklama
Do góry