reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

No Madzia ale Bartuś będzie elegancki! Poszalałaś!
Heronek świetny ten telefon. Ja właśnie też sie za czymś takim rozglądam, bo Lila dosłownie wydziera mi telefony jak rozmawiam;)

reklama
girls dostalam info na e-mail
promocja rossman
jesli kupisz minimum 4 sloickzi hippa dostaniesz krem pielegnacyjny gratis w metalowym opakowaniu
jest 20 tysi kremow promołszyn do 23.09

edit
promocja objete saaaaaaaa
przysmak na dobranoc 190ml
dania 220ml
desery owoce&zboza 190ml

Dziewczyny, czy u Was pieluszki wytrzymują noc? U nas już któryś raz zdarzyło się przesikanie - prawym bokiem puściło:sorry2: 12 godzin to na pewno dużo dla pieluszki, ale przecież nie będę dziecka budzić, żeby mu pieluszkę zmienić... A Kuba ma po kąpieli koło 20 zakładaną, a zmienianą koło 7-8 jak się obudzi...
Które pieluszki dają radę?

U nas zdarzyło się, że raz przesiąkła, ale tylko raz, a pielucha rano pełniutka, używamy pieluch z lidla, moim zdaniem lepsze od dada z biedronki.

551_01_8850.jpg

Dziewczyny, czy u Was pieluszki wytrzymują noc? U nas już któryś raz zdarzyło się przesikanie - prawym bokiem puściło:sorry2: 12 godzin to na pewno dużo dla pieluszki, ale przecież nie będę dziecka budzić, żeby mu pieluszkę zmienić... A Kuba ma po kąpieli koło 20 zakładaną, a zmienianą koło 7-8 jak się obudzi...
Które pieluszki dają radę?

U nas tez były przesikane i to wiele razy najbardziej huggiesy,teraz uzywamy pampersów i jest ok nawet do rana,ale my przebieramy sie nawet o 23 lub troszkie predzej jak jeszcze nie spi.

ccaroline - myśmy raz mieli te lidlowskie i jakoś nie przypadły mi do gustu...

myszowata - ja właśnie myślałam o Pampersach na noc, bo w dzień Dada spisują się świetnie :tak:

u nas pieluszka zwykle od 19.30 do 6.30-7 i też nie chce Franka budzić na zmianę i sama też nie chcę się budzić he he;-)zresztą on nigdy nie daje znać, że jest mokry, raz była taka sytacja, że przez sen przekręcił się na brzuch, dotknęłam wtedy jego pleców odruchowo i szok CAŁE MOKRE, była godzina 1.30 no i trzeba było się przebierać, najgorzej było przy pampersach premium care, wtedy prawie po każdej nocy był mokry

reklama
Do góry