reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

No Madzia ale Bartuś będzie elegancki! Poszalałaś!
Heronek świetny ten telefon. Ja właśnie też sie za czymś takim rozglądam, bo Lila dosłownie wydziera mi telefony jak rozmawiam;)

reklama
girls dostalam info na e-mail
promocja rossman
jesli kupisz minimum 4 sloickzi hippa dostaniesz krem pielegnacyjny gratis w metalowym opakowaniu
jest 20 tysi kremow promołszyn do 23.09

edit
promocja objete saaaaaaaa
przysmak na dobranoc 190ml
dania 220ml
desery owoce&zboza 190ml

Dziewczyny, czy u Was pieluszki wytrzymują noc? U nas już któryś raz zdarzyło się przesikanie - prawym bokiem puściło:sorry2: 12 godzin to na pewno dużo dla pieluszki, ale przecież nie będę dziecka budzić, żeby mu pieluszkę zmienić... A Kuba ma po kąpieli koło 20 zakładaną, a zmienianą koło 7-8 jak się obudzi...
Które pieluszki dają radę?

U nas zdarzyło się, że raz przesiąkła, ale tylko raz, a pielucha rano pełniutka, używamy pieluch z lidla, moim zdaniem lepsze od dada z biedronki.

551_01_8850.jpg

Dziewczyny, czy u Was pieluszki wytrzymują noc? U nas już któryś raz zdarzyło się przesikanie - prawym bokiem puściło:sorry2: 12 godzin to na pewno dużo dla pieluszki, ale przecież nie będę dziecka budzić, żeby mu pieluszkę zmienić... A Kuba ma po kąpieli koło 20 zakładaną, a zmienianą koło 7-8 jak się obudzi...
Które pieluszki dają radę?

U nas tez były przesikane i to wiele razy najbardziej huggiesy,teraz uzywamy pampersów i jest ok nawet do rana,ale my przebieramy sie nawet o 23 lub troszkie predzej jak jeszcze nie spi.

ccaroline - myśmy raz mieli te lidlowskie i jakoś nie przypadły mi do gustu...

myszowata - ja właśnie myślałam o Pampersach na noc, bo w dzień Dada spisują się świetnie :tak:

u nas pieluszka zwykle od 19.30 do 6.30-7 i też nie chce Franka budzić na zmianę i sama też nie chcę się budzić he he;-)zresztą on nigdy nie daje znać, że jest mokry, raz była taka sytacja, że przez sen przekręcił się na brzuch, dotknęłam wtedy jego pleców odruchowo i szok CAŁE MOKRE, była godzina 1.30 no i trzeba było się przebierać, najgorzej było przy pampersach premium care, wtedy prawie po każdej nocy był mokry

reklama
Do góry