reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

mamy to samo body ajentka tylko spodensy dokupie :) Ja Nikiego lubię najbardziej w dresikach :)
ja sprzedaje tą kurtkę z H&M co kupiłam w kratkę i się okazało ze tesciowa tą samo przywiozla... i obie idą do sprzedayz bo Niki wyglada w nich jak pit bull
cena promocyjna chce ktoras 65.99:p
H&M zaawyza rozmiary

reklama
Marciaa super zakupy, ja mam te spodenki ale chciałabym kupić małemu te bluzeczkę co na tym zdjęciu z allegro jest połączona z nimi

edit: w rossman do 4 słoiczków hipp krem gratis

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dostałam dzisiaj te leginsy rajstopy co obdajże Ajentka dała linka. Sa zajefajne! Potem wstawie fotki bo teraz baterie padły.
Jedyne co to rozmiarówka zaniżona mały ma 80 i są idealne dobrze, ze kupilam wieksze. 90 z reniferem beda idealne na swieta :D

Marciaa Ja też chcę jeszcze dokupić te spodenki. Co do tych leginsów to z tego co widziałam to chiński wyrób a tam mali ludzie są.;-) Choć rzeczy z H&M też są produkowane w chinach a rozmiarówka wyższa.;-)

To dzisiejsze zakupy dla synka:)

Załączniki

• DSC01315.jpg
    DSC01315.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry