reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
ja bym opierdzielila. :-D
nie wiem jak u Was, ale u nas jest budzet wspolny, takze jakby moj maz kupil tak drogie buty to i ja bym dostala po kieszeni :-)

No u nas też budżet wspólny, ale mamy oddzielne konta. Pewnie powinnam go opieprzyć, ale nie miałam sumienia, taki był szczesliwy z tego zakupu:) Zreszta Moj M taki jest mi kupil na imieniny zegarek za 500 zl, bo powiedziala, ze chcialabym dostac cos ladnego. Na mnie i malego nigdy mu nie bylo szkoda kasy, a sobie nawet koszulki nie daje kupic.:/

mysza to tak jak i mój M, dziś rano go pytam co chce na imieniny bo się zbliżają a on, że nic bo jemu nic nie potrzeba...eh...czasem sama mu kupuję jakieś ciuchy bo on nic sobie nie kupi, natomiast Frankowi kupi grzechotę chicco za 45zł i mówi, że to ok a i mi robi fajne prezenty:tak:czasem jestem w szoku, że nie szkoda mu kasy....a i też mamy wspólny budżet i wspólne konto

mysza to tak jak i mój M, dziś rano go pytam co chce na imieniny bo się zbliżają a on, że nic bo jemu nic nie potrzeba...eh...czasem sama mu kupuję jakieś ciuchy bo on nic sobie nie kupi, natomiast Frankowi kupi grzechotę chicco za 45zł i mówi, że to ok a i mi robi fajne prezenty:tak:czasem jestem w szoku, że nie szkoda mu kasy....a i też mamy wspólny budżet i wspólne konto

No więc co myszowata?;) Fajnych mężów mamy i tyle, trza się cieszyć :D Ja tez mojemu w ukryciu ubrania kupuje:) Ale juz od miesiaca walcze z nim, żeby sobie nowe buty kupił echhhh

ionka a może takie Ci się spodobają BABY BOOTIE - O.PINK
Wiecie co ja kupiłam małemu w Tesco za 16 zł takie botki cieplejsze, bardzo do tych podobne.
A teraz jestem na etapie licytacji krzesełka do karmienia. Stwierdziłam, że kupie używane zamiast nowego, bo upatrzyłam sobie chicco polly a nowe kosztuje ponad 400 zł na allegro:/

widac nie szkoda Wam kasy, bo mnie szkoda wydac 80 zł na firmowe malutkie adidaski.
Nawet jakby Karol sie uparl to bym kopnela go w dupsko. Kurcze 80 zł na buty i nawet pewnie nie "przechodzi" w tym miesiacia.

kochana nigdy w życiu za 80 zł , mojego M siostra ma sklep z adidasem, nikiem, pumą, kupimy jakieś z dawnych sezonów, bez marży i ich narzutu.

W tesco są wyprzedaże ubranek - wszystko tańsze o 30 lub 50%. Fakt, że dużo letnich rzeczy, ale cieplejsze też widziałam.
Kupiliśmy też zapas pampersów w kartonowych pudłach po 162 szt. każde w cenie 92,50 zł za pudło. Wychodzi 57 gr za szt. Chyba się opłacało, bo w rossmannie u nas są po ok. 53 zł za 70 szt. (78 gr za szt.)

reklama
Do góry