reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Na Allegro kosztują 38,50, więc w sklepie pewnie 25-30Znając H&M to cena będzie sluszna
http://allegro.pl/h-m-kozaczki-roz-z-futerkiem-nowe-20-21-i1209108562.html
co do adidasków ja małemu kupiłam takie:
Zobacz załącznik 279466
Kupiłam na allegro niby używane ale wiadomo jak to u takich malutkich dzieci praktycznie kilka razy założone, zapłaciłam za nie całe 13 zł + max. 10 zł przesyłka.
Na takie maluszki szkoda kasy na drogie buty ale jak tylko mały zacznie stawiać pierwsze kroki wtedy na pewno nie będę oszczędzać i nie kupię już używanych, żeby czasem nie miały wady i mały źle będzie układdał w nich stópki.
Muszę popatrzeć w H&M za tymi kozaczkami, obstawiam że będą się kształtowały ok. 30zł, ja będąc ostatnio kupiłam:
Zobacz załącznik 279476 Zobacz załącznik 279477
Zobacz załącznik 279466
Kupiłam na allegro niby używane ale wiadomo jak to u takich malutkich dzieci praktycznie kilka razy założone, zapłaciłam za nie całe 13 zł + max. 10 zł przesyłka.
Na takie maluszki szkoda kasy na drogie buty ale jak tylko mały zacznie stawiać pierwsze kroki wtedy na pewno nie będę oszczędzać i nie kupię już używanych, żeby czasem nie miały wady i mały źle będzie układdał w nich stópki.
Muszę popatrzeć w H&M za tymi kozaczkami, obstawiam że będą się kształtowały ok. 30zł, ja będąc ostatnio kupiłam:
Zobacz załącznik 279476 Zobacz załącznik 279477
frotka 74
Fanka BB :)
Dzisiaj dostałam pocztą czapeczkę PUPILL Czapka Stokrotka rozm.42-44 WYPRZEDAŻ (1198854575) - Aukcje internetowe Allegro tylko różową.Jest fajna bo leży idealnie, i jest z podwójnej bawełny.
moniSkaBe
o, no to super :-)kochana nigdy w życiu za 80 zł , mojego M siostra ma sklep z adidasem, nikiem, pumą, kupimy jakieś z dawnych sezonów, bez marży i ich narzutu.
W tesco są wyprzedaże ubranek - wszystko tańsze o 30 lub 50%. Fakt, że dużo letnich rzeczy, ale cieplejsze też widziałam.
Kupiliśmy też zapas pampersów w kartonowych pudłach po 162 szt. każde w cenie 92,50 zł za pudło. Wychodzi 57 gr za szt. Chyba się opłacało, bo w rossmannie u nas są po ok. 53 zł za 70 szt. (78 gr za szt.)
tez kupilam ta pake pampersow.
frotka 74
frotka czapeczka śliczna i fajna bo przylega do główki a nie odstaje jak niektóre
WłasnieFajna na teraz i pod kaptur do kombinezonu nie za ciepłasuper gatunkowo, nie ma jak polski wyrób.
Wracajac od rodziców zajechaliśmy do Kauflandu , bo u nas nie ma. Kupiłam pieluchomajtki 4 z pampersa dla dziewczynekfajne są\Tylko jak zrobiła kupala to musiałam z boku przerwać ale ogólnie bardzo mi sie mała w nich podobaNa codzień jednak zostane przy biedronkowych lub innych promocyjnych
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ajentka tez polowalam na ta czpake z kubusiem jest sliczna tylko czekam na przelew hihi ;-)
reklama
M
myszowata
Gość
chyba wszystkim się ta czapeczka podoba hi hi bo i mi;-)byłam wczoraj w coccodrillo też są tam świetne czapki do tego w kompletach z polarowymi chustkami pod szyję, myślę, że kupię bo przecież na szlik to jeszcze nie czas
Ostatnio edytowane przez moderatora: