reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
co do adidasków ja małemu kupiłam takie:

Zobacz załącznik 279466

Kupiłam na allegro niby używane ale wiadomo jak to u takich malutkich dzieci praktycznie kilka razy założone, zapłaciłam za nie całe 13 zł + max. 10 zł przesyłka.

Na takie maluszki szkoda kasy na drogie buty ale jak tylko mały zacznie stawiać pierwsze kroki wtedy na pewno nie będę oszczędzać i nie kupię już używanych, żeby czasem nie miały wady i mały źle będzie układdał w nich stópki.

Muszę popatrzeć w H&M za tymi kozaczkami, obstawiam że będą się kształtowały ok. 30zł, ja będąc ostatnio kupiłam:

Zobacz załącznik 279476 Zobacz załącznik 279477

kochana nigdy w życiu za 80 zł , mojego M siostra ma sklep z adidasem, nikiem, pumą, kupimy jakieś z dawnych sezonów, bez marży i ich narzutu.
o, no to super :-)
W tesco są wyprzedaże ubranek - wszystko tańsze o 30 lub 50%. Fakt, że dużo letnich rzeczy, ale cieplejsze też widziałam.
Kupiliśmy też zapas pampersów w kartonowych pudłach po 162 szt. każde w cenie 92,50 zł za pudło. Wychodzi 57 gr za szt. Chyba się opłacało, bo w rossmannie u nas są po ok. 53 zł za 70 szt. (78 gr za szt.)

tez kupilam ta pake pampersow.

frotka czapeczka śliczna i fajna bo przylega do główki a nie odstaje jak niektóre :)

Własnie:)Fajna na teraz i pod kaptur do kombinezonu nie za ciepła:)super gatunkowo, nie ma jak polski wyrób.
Wracajac od rodziców zajechaliśmy do Kauflandu , bo u nas nie ma. Kupiłam pieluchomajtki 4 z pampersa dla dziewczynek:)fajne są:)\Tylko jak zrobiła kupala to musiałam z boku przerwać ale ogólnie bardzo mi sie mała w nich podoba:)Na codzień jednak zostane przy biedronkowych lub innych promocyjnych:)

reklama
chyba wszystkim się ta czapeczka podoba hi hi bo i mi;-)byłam wczoraj w coccodrillo też są tam świetne czapki do tego w kompletach z polarowymi chustkami pod szyję, myślę, że kupię bo przecież na szlik to jeszcze nie czas

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry