reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja mam taką manię w kupowaniu słoiczków, mimo że tego tyle stoi w szafce ciągle coś nowego dodaję , szukam odpowiedniego do danego wieku i ciągle słoiczki dochodzą :)

hehe ja mam to samo, i tylko wynajduję nowe smaki, normalnie kolekcjonerka słoiczków a mały wsuwa aż miło. Oczywiście dziś w Tesco zakupiony słoiczek jabłuszko i owoce leśne, jabłko morele banan, zupka z królikiem:-) aaa w tesco jest promocja że jak kupi się 3 deserki gerbera to jeden wychodzi po 1.86.

reklama
ajentka to moze kiedyś się tam spotkamy bo ja na łacinę jezdze i to dość często :)))
ja poczekam do 6 mies i kupię kubek LOVI jednak a nie TT :)
kurcze te ciuszki w Tesco mnie kusiły na maxa chyba się przejadę chociaż szafy mi pękają ale chociaż spiochy do spania :p

O to całkiem możliwe bo ja też jestem stałą bywalczynią:-D

a u nas w Tecso nie ma aż takiego szalonego wyboru, szczególnie jeśli chodzi o ubranka dziewczęce. wczoraj szukałam spodni na jesień, to są ale same dresy. a dla chłopców do wyboru do koloru!

ja tez kolekcjonuje słoiki :-) z tym, że u nas sukcesywnie ich ubywa ;-)

Byłam w tesco i deserków nakupiłam gerbera z promocji.Przecież Milcia wkońcu musi polubic owocki.Jak wpadłam w ciuchy a mój T sie wściekł, bo latał z dwójką dzieci i z listy zakupy robił:)Ale wzięłam body z długim rekawem pod sukienki, śliczne po dwa na wieszaczku za 24,50 .Były tez disneya z krótkim takie na wiosne rozmiarowo ale dałam na razie spokój.Postanowiłam kupować tylko to co naprawde bardzo mi sie spodoba. I był bodziaczek chłopięcy ,niebieściutki z rybką nemo, tylko jeden i baba mi go sprzatneła kurde.A chciałam cos kupic pewnemu małemu Adasiowi.Ale jeszcze kupię:)Jutro wstawie foto bodziaków:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry