reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

promołszyn w tesco

6 ( w tym są 2 gratis) opakowan chusteczek pampers baby fresh za niecale 25zl...oszczedzasz 8z

2 body za niecale 13 zl fajne!!
w oole fajne ciuchy dostali
ja mam krzesełko chico 3w1 i jest fajne
dostalam te body earlydays fajne:)

w ogole wszystko jest fajne haha :p

reklama
ja skorzystalam z promocji 4+2 pampersa w carrefourze, ale chyba dzis sie skonczyla (ok 23 zl) - co smieszniejsze 4 opakowania kosztowaly 20 zl (tez niby w promocji) i jeszcze lezaly jedne obok drugich, no przeciez to bez sensu ;)
a krzeselko wymyslilam takie nakladane na krzeslo fisher price rainforest FISHER PRICE KRZESELKO DO KARMIENIA RAINFOREST (1161637896) - Aukcje internetowe Allegro my jezdzimy co tydzien do tesciowej wiec musze jakies takie przenosne miec. widzialam tez inne nakladane ale te takie fajniejsze z tymi zabawkami :)

wiesz co bardzo fajnie ono wygląda, tylko ważne by to było stabilne, poczytaj opinie użytkowników. my na działkę kupujemy takie z ikea - jest taniutkie i fajne

On jest fajny ustawia sie wysokosc i ta żółta podstawka sie zdejmuje i ma biała np do bawienia po jedzeniu jak ty jestes zajeta w kuchni:)

Załączniki

• DSC01209.jpg
    DSC01209.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC01208.jpg
    DSC01208.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
nie znam tego krzeselka ale fisher price ma czesto slabo wykonczone brzegi i moza czasem neichcacy dziecko podrapac, ja przed zakupem napewno chcialabym je obejrzec.

reklama
Do góry