reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Przejrzałam allegro i w sumie można niedrogo kupic używany do 50zł. Na nowego Wójcika to sie nie rzucę za 225 zł.http://allegro.pl/item1122648154_wojcik_kombinezon_nowosc_zima_2011_r_68cudny.html Chyba,ze ze starych kolekcji cos sie wylicytuje atrakcyjnego. Trzeba poswiecic kilka wieczorów .Myślę żeby kupic dwa w dwóch rozmiarach ,bo mam w pamieci jak kruszynka wygladała w za dużym po urodzeniu. Kupie za to fajny komplet czapka+reszta, z H&M. Maja nie tanie ale zawsze mi sie podobaja ich kolekcje:)Pomysł,żeby poczekac na obnizki tez dobry.Cocodrillo ma sliczne ciuszki. A kurteczke przejsciową kupiłam w Pepco za 17 zł na wiosennej wyprzedazy:) A w tesco ostatnio miałam juz w koszyku płaszczyk w kwiatki za 24zł ale ostatecznie kupiłam małej pajacyki z Disneya do spania po 14zł i balerinki za 11 zł:)Teraz szał wyprzedaży musze zajrzec do auchana, co tam ciekawego. Przydałyby sioę rajtuzki do sukienek i pod spodnie .
edit.
Kupując Wójcika ciuszki bez mierzenia pamiętajcie,że rozmiarówkę mają zawyżoną.Trzeba sprawdać wymiary.http://allegro.pl/item1162997849_wojcik_super_komplecik_zimowy.html To niby rozmiar 74 a dziewczynka juz chodzi. Ale ładne w sumie:)

Ostatnia edycja:
reklama
mi by taki spiworek najbardziej odpowiadał ale jak go włożę do fotelika samochodowego..nie zapnę pasami.
Kurczę ja dobrze nie poubierałam małego w krótkie rękawki a tu myśl o kombinezonie. Ja dziś jadę do 5 10 15..ostatnio kupiłam tam fajną kurtalkę. Ubiorę dzisiaj małego to na zamknietym wkleje

W zeszłym tygodniu byłam w C&A i zakupiłam Małemu 2 body (po 12zł)
P7240439.jpg
plus t-shirt (7zł)
P7250449.jpg

i UWAGA Mamusie dziewczynek ! kupiłam dla córeczki koleżanki płaszczyk (rozmiar 68) za 35zł :-)
P7240442.jpg

A ja pamietam, jak byłam na początku lipca w Smyku to kombinezony dla naszych maluchów były po 40zł, nie wiem czy to nadal aktualne. Chciałam kupic Lilce tylko miałam problem z rozmiarem. Mojej starszej w Smyku kupuję zawsze rozmiar mniejszy niz nosi na co dzien i jak na razie przy Lilce też to sie sprawdza. Tylko kurcze jak przewidzieć jej rozmiar jesienią?

A ja pamietam, jak byłam na początku lipca w Smyku to kombinezony dla naszych maluchów były po 40zł, nie wiem czy to nadal aktualne. Chciałam kupic Lilce tylko miałam problem z rozmiarem. Mojej starszej w Smyku kupuję zawsze rozmiar mniejszy niz nosi na co dzien i jak na razie przy Lilce też to sie sprawdza. Tylko kurcze jak przewidzieć jej rozmiar jesienią?
ja kupiłam 74, teraz nosimy 64-68 więc myślę że 74 będzie ok

polusia myślę, że na jesień super, ale ja myślę o kombinezonie czy ni rozmiar 80lub 86?

peperka jak ja byłam to były do rozm. 86

reklama
polusia napewno sie wybiorę do Smyka:-)
e_kord dokładnie 80 lub 86 bo moja to juz ciuszki ma 68 ale wiekszosc 74:sorry:

co do Wójcika mi sie nie podobaja ich ciuszki - dostalysmy od brata komplet dla małej i jest okropny:eek: pewnie kosztował fortune a nie załotyłam go ani razu ...moze wystawie na allegro:cool2: i kumpela chiala mi zostwic kombinezon po córci z Wójcika albo oddac do komisu a ja jek powidzialam pod pretekstem wzrostu ze lepiej nich go sprzeda bo tez był bleeeee:eek:

Ostatnia edycja:
Do góry