reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Pamiętacie jeszcze moją sprawę z matą edukacyjną? Dopiero dziś idę zgłosić sprawę na policję. Mam nadzieję, że nie za długo czekałam, ale nie miałam jak wcześniej, bo komisariat jest na drugim końcu miasta i nie bardzo miałam się jak zabrać z małym dzieckiem. Dziś M ma wrócić wcześniej z pracy i jedziemy.
A to znalazłam w necie Posiedzi za "lewe" aukcje�-�miedziowe.pl mam nadzieję, że jej się odpowiednio dostanie:wściekła/y::angry:

reklama
Pamiętacie jeszcze moją sprawę z matą edukacyjną? Dopiero dziś idę zgłosić sprawę na policję. Mam nadzieję, że nie za długo czekałam, ale nie miałam jak wcześniej, bo komisariat jest na drugim końcu miasta i nie bardzo miałam się jak zabrać z małym dzieckiem. Dziś M ma wrócić wcześniej z pracy i jedziemy.
A to znalazłam w necie Posiedzi za "lewe" aukcje�-�miedziowe.pl mam nadzieję, że jej się odpowiednio dostanie:wściekła/y::angry:

a co w koncu z ta mata? pamietam, ze dlugo czekalas, ale nie pamietam jak to sie skonczylo...

mata nie przyszła, obiecany zwrot pieniędzy też nie. Podobno po zgłoszeniu sprawy na policję Allegro daje jakąś rekompensatę, tylko ciekawe ile...

Dziewczyny wanienka rzeczywiście super, ale może sobie kupić mały basenik dmuchany ?:D Na pewno będzie tańszy :p

Ccaroline próbowałam kąpać w takim Lilę, bo pola ma taki do zabawy, niestety Lilka jeszcze nie siedzi, a poza tym ciężko go gdziekolwiek postawić bo jest okrągły i szeroki, a ta wanienka jest jajowata i poręczna.

ja mam po siostrzencu meza z cocodrillo wlasnie ale obawiam sie ,ze bedzie za duzy.Bo maly nosil go jak mial dobre 12.Wiec na pewno bede musiala kupic nowy.Ale wstrzymam sie jeszcze bo nie wiem dokladnie jaki to rozmiar.Moze akurat.Moj jest dosc dlugi.Jak cos to na pewno na allegro kupie uzywany.

reklama
Ja jestem na etapie szukania kurteczki na jesien:-) musimy do smyka sie wybrac bo pamietam rok temu kupilam kumpeli córci kurteczke jesienna za 33zl:szok: byla bardzo zadowolona:-D

Do góry