nosidła nie mamy, ale jak dobrze zawiążesz chustę to nie czujesz tego ciężaru tylko na plecch. jest on równomiernie rozłożony i plecy nie bolą. moja Pola waży jakieś 6 kg. idziemy teraz 3.08 do pediatry to się dowiem ile moje szczęście ważyWiara czyni cuda heheh koniecznie muszę pomyśleć i szybko podjąć kroki gdyż Antoś już ponad 7 kg waży. A Twoje maleństwo ile? Wspominałaś, że plecki nie bolą ... nie ukrywam, że brzmi krzepiąco
Wama Nosidło, nosidełko JEEP In& Out Carrier (1154648809) - Aukcje internetowe Allegro Takie masz?
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
Kuba waży już prawie te 9 kilo i powiem, że w chuście to czuć Nie wiem ile jeszcze go ponoszę...
no to ladny klocus. Moj Pawelek jest starszy a dopiero 7 kg. Kurcze, az sie martwie ze troszke przymalo... Dzisiaj bede u pediatry to sie zapytam.
moniSkaBe
moniska, obawiam się, że to jednak Kuba waży przydużo
aha
no ale skoro pediatra mowi ze jest ok, to chyba nie ma sie czym martwic?
AniaSkrzat1
moniSkaBe mój Kubek ważył 6990 na ostatnim szczepieniu 16 i P.Dr powiedział że bardzo ładnie przybiera na wadze a Pawełek jest tylko o dzień młodszy więc myślę że z jego wagą jest wszystko ok
Dziewczyny a któraś z was ma chustę bebelulu Rapalu bo chciałam ją kupić ale opinie są różne i nie wiem
Dziewczyny a któraś z was ma chustę bebelulu Rapalu bo chciałam ją kupić ale opinie są różne i nie wiem
Powiedziała tylko, że duży chłopak, ale nic poza tym. On ma do tego chyba 71 cm - nie wiem dokładnie, bo sama go mierzyłam. Ja się nie przejmuję, bo jak zacznie raczkować, to przestanie tak przybierać, a poza tym moim zdaniem ma dobre proporcje, nie jest tłusty.aha
no ale skoro pediatra mowi ze jest ok, to chyba nie ma sie czym martwic?
Ja go w sumie noszę tylko jak jest brzydka pogoda, bo wtedy mi ciężko z wózkiem. Ale owszem, lubi być w chuście Lubi się rozglądać albo po prostu spaćfiołkowa widzę , że ty też chustomama :-) Kuba pewnie lubi siedzieć w chuście
Ja mam tą chustę i oprócz tego, że jest dość gruba i nadaje się na chłodniejsze dni, to nie mam jej nic do zarzuceniamoniSkaBe mój Kubek ważył 6990 na ostatnim szczepieniu 16 i P.Dr powiedział że bardzo ładnie przybiera na wadze a Pawełek jest tylko o dzień młodszy więc myślę że z jego wagą jest wszystko ok
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
WITAM
zapraszam do licytacji ubranek po mojej córeczce Hani
jest to licytacja BEZ CENY MINIMALNEJ!!!
zestaw17szt Dziewczynki 68-80 MARKOWE bezCenyMinim (1164955658) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam serdecznie
podwójna mama kwiatuszek.pregnet
zapraszam do licytacji ubranek po mojej córeczce Hani
jest to licytacja BEZ CENY MINIMALNEJ!!!
zestaw17szt Dziewczynki 68-80 MARKOWE bezCenyMinim (1164955658) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam serdecznie
podwójna mama kwiatuszek.pregnet
reklama
Kochane mam pytanie, czy ktoraś z Was ma taką wanienkę? Czy jakościowo jest dobra?
JANE DMUCHANA WANIENKA TURYSTYCZNA 40521 KURIER (1161191726) - Aukcje internetowe Allegro
Po prostu zastanawiam sie nad zakupem. Za 2 tygodnie jedziemy w gory i przydałoby sie takie rozwiązanie.
JANE DMUCHANA WANIENKA TURYSTYCZNA 40521 KURIER (1161191726) - Aukcje internetowe Allegro
Po prostu zastanawiam sie nad zakupem. Za 2 tygodnie jedziemy w gory i przydałoby sie takie rozwiązanie.