Ja mam takie z BabyBjorn, które jest do 15 kg, a kupiłam uzywane na allegro. Ja sobie chwalę.hej dziewczyny,
czy któras nosi malucha w nosidle? chcialabym sobie sprawic, tylko nie wiem jakie Moze ktoras z Was ma jakies godne polecenia?
reklama
naughty&happy
Mama Antoniego :D
ramari
Fanka BB :)
My mamy taką FISHER PRICE KARUZELA INTELIGENTNY USPOKAJACZ (1149634818) - Aukcje internetowe Allegro
karuzelka reaguje na płacz (można ustawić czas od 0 - 8sekund)
karuzelka reaguje na płacz (można ustawić czas od 0 - 8sekund)
a my mamy dwie jedna :www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: Strona główna, Zabawka-Karuzela wiosenna i tą Pola ma nad kojcem przykręconą a taką mamy w łóżeczku http://canpolbabies.com/index.php?p...r_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=25]Canpol babies - akcesoria dla niemowl
naughty ja noszę swoją Polę w chuście i jesteśmy bardzo zadowolone. plecki nie bolą dwie ręce wolne, malutka cała szczęśliwa bo do maminego cysia przytulona. mamy taka: http://allegro.pl/item1152481571_super_chusta_do_noszenia_dzieci_modne_fiolety.html tylko kolorek inny :-)
naughty ja noszę swoją Polę w chuście i jesteśmy bardzo zadowolone. plecki nie bolą dwie ręce wolne, malutka cała szczęśliwa bo do maminego cysia przytulona. mamy taka: http://allegro.pl/item1152481571_super_chusta_do_noszenia_dzieci_modne_fiolety.html tylko kolorek inny :-)
Ostatnia edycja:
naughty&happy
dziękuję polusia Boję się trochę chusty - nie wiem czy poradzę sobie z wiązaniami. Jestem wdzięczna za namiary na sprawdzoną chustę to mi bbbardzo ułatwi ewentualną decyzję
wiązania wcale nie są takie trudne. pierwsze kroki stawiałam na pluszowym misiu mojej starszej córeczki, stosowałam tzw, koala jednak lepsze dla nas jest 2x . jak ja blondynka do wielu rzeczy dałam radę to ty też dasz radę :-)dziękuję polusia Boję się trochę chusty - nie wiem czy poradzę sobie z wiązaniami. Jestem wdzięczna za namiary na sprawdzoną chustę to mi bbbardzo ułatwi ewentualną decyzję
naughty&happy
wiązania wcale nie są takie trudne. pierwsze kroki stawiałam na pluszowym misiu mojej starszej córeczki, stosowałam tzw, koala jednak lepsze dla nas jest 2x . jak ja blondynka do wielu rzeczy dałam radę to ty też dasz radę :-)
Wiara czyni cuda heheh koniecznie muszę pomyśleć i szybko podjąć kroki gdyż Antoś już ponad 7 kg waży. A Twoje maleństwo ile? Wspominałaś, że plecki nie bolą ... nie ukrywam, że brzmi krzepiąco
Wama Nosidło, nosidełko JEEP In& Out Carrier (1154648809) - Aukcje internetowe Allegro Takie masz?
reklama
AsiaKC
Just mama
My mamy taką - jest super!
FISHER PRICE N8849 KARUZELA Z BICIEM SERCA PROJEKT (1154228388) - Aukcje internetowe Allegro
a inteligentne melodyjki mamy w niani chicco ;-)
FISHER PRICE N8849 KARUZELA Z BICIEM SERCA PROJEKT (1154228388) - Aukcje internetowe Allegro
a inteligentne melodyjki mamy w niani chicco ;-)