reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

tabasia ale zmiana zdjęcia :-) normalnie nie wiedziałam kto pisze dopiero po nicku :) myslałam, w pierwszym momencie że ktoś nowy hehe

reklama
moj dzisiejszy zakup NEW! Wózek Spacerowy Baby Design Walker + Gratisy (1103536857) - Aukcje internetowe Allegro
miał być ten Coneco:Spacerówka FLASH 2009 WÓZEK+9XGRATIS (1094161658) - Aukcje internetowe Allegro ale jakos ta raczka i materialy z ktorego wozek jest wykonany mnie nie przekonują.A w tym walkerze jest oslonka na nozki,folia,tacki! parasol.I tak czekam na walkera.Opinie tez ma swietne
Koleżanka ma wózek Baby Design, nie wiem czy dokładnie ten model, ale jest bardzo zadowolona. Ja też myślę o zmianie na podobny, bo mój jest ciężki jak kloc i nawet trudno mi podnieść przy wjeździe na krawężnik...

Tabasia nie wiem jaki kosz wyjdzie w praniu:) w tym flashu jest duzy ale ten flash mi tandetą zajezdza ale szwagierka tka go zachwala

My juz w gondolce tez sie nie miescimy.Malemu nogi wystają hahaha.Tak w ogole co to za wozki robią ze po 3 miesiacach trzeba nowy kupic?Dobrze ,ze ja ten 3 w 1 dostalam.Ale spacerówkji z niego nie mam zamiaru robic bo jest okropny!!! ciezki,i sam skreca,ogolnie do de.Ale darowanemu koniowi....a poza tym szwagierka wyciela z niego szelki znaczy te pasy bezpieczenstwa lol.

Ostatnia edycja:
Znajoma ma taki podgrzewacz ale nie jest zadowolona i go nie używa,bardzej pasuje jej taki styropianowy do trzymania temperatury.

reklama
Do góry