Y
yra245
Gość
tabasia ale zmiana zdjęcia :-) normalnie nie wiedziałam kto pisze dopiero po nicku myslałam, w pierwszym momencie że ktoś nowy hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koleżanka ma wózek Baby Design, nie wiem czy dokładnie ten model, ale jest bardzo zadowolona. Ja też myślę o zmianie na podobny, bo mój jest ciężki jak kloc i nawet trudno mi podnieść przy wjeździe na krawężnik...moj dzisiejszy zakup NEW! Wózek Spacerowy Baby Design Walker + Gratisy (1103536857) - Aukcje internetowe Allegro
miał być ten Coneco:Spacerówka FLASH 2009 WÓZEK+9XGRATIS (1094161658) - Aukcje internetowe Allegro ale jakos ta raczka i materialy z ktorego wozek jest wykonany mnie nie przekonują.A w tym walkerze jest oslonka na nozki,folia,tacki! parasol.I tak czekam na walkera.Opinie tez ma swietne
To tylko jatabasia ale zmiana zdjęcia :-) normalnie nie wiedziałam kto pisze dopiero po nicku myslałam, w pierwszym momencie że ktoś nowy hehe
Kuba ma identyczny i uwielbia w nim siedziećDziewczyny a co sądzicie o leżaczkach dla malucha?? Posiadacie, używacie?? Bo ja chcę zamówić taki FISHER PRICE Leżaczek Bujaczek Fotelik 3w1 M7930 (1095290671) - Aukcje internetowe Allegro
My tez taki mamy i bardzo czesto uzywamy....Redan bardzo go lubi....Magmadzia ja mam ale taki FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK 3w1 0-18 KG T4145 (1095605761) - Aukcje internetowe Allegro i nie wyobrazam sobie zycia bez niego!!!!!!!!! maly go uwielbia ja tym bardziej.