reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
w smyku to sie nie oplaca, tam ceny 50% wyzsze niz w kazdym innym sklepie.

te krzeselko caroline ma chyba blat z ogranicznikiem, tak przynajmniej mi sie wydaje

nie zgodzę się. Bardzo lubię kupować w smyku i może niektóre produkty są droższe ale np. grzechotki, czy zabawki dla malutkich dzieci są porównywalne cenowo z allegro, 2, 3zł różnicy ale jeśli doliczymy koszty przesyłki to często na allegro wychodzi drożej. Wiem, bo jak chcę coś małemu lub innemu dzieciowi na prezent kupić to wychodzi mi że przy okazji zakupów bardziej opłaca wejść się do smyka niż zamawiać z allegro, oczywiście nie z każdym produktem tak jest, ale o 50% nadwyżkach to mowy na pewno nie ma. Często też robią wyprzedaże i różnego rodzaju promocje.

Qrna a od nas chcieli za obiad i deser 130zl/os - nie wspomne o jakis przystawkach , napojach i torcie!!!!!!! przerazilam sie i zaczelam sie zastanawaic nad impreza w domu....cena jak za wesele nasze tylko my mielismy 6 dan gorących, 10 przystawek, ciasta i napoje w cenie a nie sam obiad:szok: ale ceny ostroleckie a nie warszawskie - jeszcze pojedzimy do 1 restauracji kolo nas i tam sie spytamy!!!:sorry2:

co do smyka to lubie w nim kupowac-zwlaszcza na wyprzedazach:-)

Ostatnia edycja:
ja bylam wczoraj w smyku i no.. mnie nie stac na kupowanie ciuchow tam.
Wedlug mnie za body z kr rekawem 18 zł to drogo.
Jedyne co znalazlam fajnego to body z kr rekawem za 20 zł.

hahaha moniska 18zł nie dasz za body a zapłacisz 20???:-D:-D:-D
Fakt niektóre rzeczy naprawdę są tam za drogie... jak chodzilam za laktatorem to w Smyku (TT) był za 160 a ja kupiłam za niecałe 80. Za to ostatnio kupilismy malemu karuzelkę FisherPrice za 149zł przecenioną z 200 :) przy okazji dostalismy kartę rabatową i kupon na ciuchy z najnowszej kolekcji (-25zł):-D

co do chrzcin... my zrobimy raczej w domu i nie zapraszamy wielu gości ... nasi rodzice, chrzestni Mikiego i nasze rodzeństwo - i mam nadzieje ze tak wypali, bo matka mojego J jest taka ze pewnie bedzie kazala jeszcze ciotki i wujków J zaprosić ...ale nie damy się w końcu to my organizujemy:sorry2:

Ja tam kupiłam dla Adasia śliczny welurowy dresik za 40 zł, a poza tym często kupuję dla Karola ubranka jak jest wyprzedaż. Fajne mają też buty i wcale nie drogie. Zdarzało mi się tam kupować też jakieś kubki niekapki itp (na Allegro taniej, ale z przesyłką niewielka różnica) i zabawki. Ale fakt, że niektóre rzeczy mają bardzo drogie, np klocki Lego są 2 razy droższe niż na Allegro :szok:

moze na wyprzedazy to jeszcze sie oplaca (chociaz wg mnie przeceny tam maja dosc slabe). ale pajace za 50 zl to spora przesada jak dla mnie. wiekszosc ubranek zaczyna sie od 40 zl. moi znajomi co maja dzieci tez uwazaja ze smyk jest jednym z najdrozszych sklepow dzieciecych. po normalych cenach (nie wyprzedazowych) to mozna zbankrutowac..
kupilam ostatnio pare akcesoriow do jedzenia w smyku, ale tylko dlatego ze mialam karte upominkowa.

zabawke maz chcial kupic dla malego i poszedl do smyka - stwierdzil ze nic ciekawego nie ma i wszystko cholernie drogie - zamowil na allegro i wyszlo i taniej i fajniejsze

jak sobie przypomnie za jakie grosze kupowalam firmowe ubrania w stanach dla Oliwiera, a u nas za byle co 3 razy tyle trzeba placic to az sie we mnie gotuje..

hahaha moniska 18zł nie dasz za body a zapłacisz 20???:-D:-D:-D
Fakt niektóre rzeczy naprawdę są tam za drogie... jak chodzilam za laktatorem to w Smyku (TT) był za 160 a ja kupiłam za niecałe 80. Za to ostatnio kupilismy malemu karuzelkę FisherPrice za 149zł przecenioną z 200 :) przy okazji dostalismy kartę rabatową i kupon na ciuchy z najnowszej kolekcji (-25zł):-D

no jedne body za 18, a 2 pack za 20 to chyba roznica :-D

a.. szukam fajnego lozeczka turystycznego, wazne zeby mial 2 poziomy.
macie jakies?

reklama
Do góry