reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Wczoraj na zakupach w Biedronce(pozdrowienia dla Mcgosi;-))razem z koleżanką(ma 5 miesięcznego synka)z deka się zdziwiłyśmy widząc maleńkie dziecko w nosidle.Jak dla mnie miało może z miesiąc.Było tak małe,że usta i nosek zakrywało mu nosidło!!!!:szok:

dziewczyny a co powiecie na ten?

FOTELIKI SAMOCHODOWE 4BABY WEELMO 9-25 KG FOTELIK (1085951881) - Aukcje internetowe Allegro

nie moge go nigdzie w testach znalezc.

edit. aaa juz odpada, do 25 kg jest.

Wiesz co o takich fotelikach typu no name na prawde nie wiele mozna powiedziec.Nie ma ich w zadnych testach ani nic.

A dlaczego nie moze byc do 25kg?lepsze da foteliki z mniejszym przedzialem.Poza tym watpie by taki fotelik pociagnął tyle lat az maly te 36 kg wazyl bedzie,po drodze pewnie bedzie trzeba zmienic.Dlatego ja radze kupic odrazu cos lepszego by tych zmian bylo mnie.Na prawde czasem jest tak ,ze kto tanio kupuje dwa razy placi.

EDIT A NIE MASZ MOZLIWOSCI JAKIEGOS FOTELIKA ODKUPIC? TAKIE CO BY BYL W MIARE DOBRY?

Ostatnia edycja:
nosidło jest od 3 mies kiedy dziecko juz przewaznie trzyma głowke mocno..i tego sie bede 3mać :) wczoraj na spróbe włozyłam Nikiego i było fajnie :))) przyda mi sie za miesiac nad morze.nie bede popalać po plazy wózkiem tylko nosidło i heja :))

ja tez mam nosidelko i zaczelam uzywac jak Redan zaczal wlasnie glowke dobrze trzymac, jak Marciaa pisze. a widzialam tez takie od urodzenia z podparciem na glowke..

reklama
moje tez ma podparcie pod głowke tylko trzeba nosic przodem do noszącego a np. Nikodem tak nie lubi woli byc przodem do świata i na dodatek nosidło ma dla noszącego usztywnienie na kręgosłup wiec super :))

Do góry