reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
moniSkaBe
mnie sie to lozeczko z drugiego linku podoba.. tylko czy mozna tam klasc dzieci tylko do 9kg? wszedzie tak jest? chodzi o ten wyzszy poziom..
k_aralajna
mnie sie to lozeczko z drugiego linku podoba.. tylko czy mozna tam klasc dzieci tylko do 9kg? wszedzie tak jest? chodzi o ten wyzszy poziom..
jest bardzo ladne chybanie bylo jak ja szukalam...;-)
i tanie:-)
nie wiem jak to jest z waga bo ja w moim jeszcze dokupilam materacyk i tez pewnie swoje wazy, a mlody juz prawie 7kg, a jeszcze korzystamy z gornego poziomu
Ostatnia edycja:
moniSkaBe
FOTELIK MAMTU KOALA CAMO 9-36KG WKŁADKA + GRATIS (1096529703) - Aukcje internetowe Allegro a co sadzicie o takim foteliku? wiem wiem... wazne sa testy.. no ale mnie niestety nie stac by kupic fotelik za 500 zł.
peperka
ja mam lozeczko caretero medio u tesciowej i jest ok, do niego dokupilam materac
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
ale to jest od 9 kgFOTELIK MAMTU KOALA CAMO 9-36KG WKŁADKA + GRATIS (1096529703) - Aukcje internetowe Allegro a co sadzicie o takim foteliku? wiem wiem... wazne sa testy.. no ale mnie niestety nie stac by kupic fotelik za 500 zł.
moniSkaBe
tak, od 9 kg. juz wybiegam troszke w przyszlosc :-)
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja kupilam wczoraj nosidło babybjorna rewelka potem wkleje jak mlody siedzi
reklama
FOTELIK MAMTU KOALA CAMO 9-36KG WKŁADKA + GRATIS (1096529703) - Aukcje internetowe Allegro a co sadzicie o takim foteliku? wiem wiem... wazne sa testy.. no ale mnie niestety nie stac by kupic fotelik za 500 zł.
szczerze ,ja bym nie kupila.Lepiej zrezygnuj z czegos mniej istotnego a kup porzadny fotelik na bezpieczenstwie sie nie oszczedza .Wolalbym miesiąc sie przeglodzić i kupic cos dobrej firmy,z testami itp.Jeszcze masz troche czasu na kupno wiec zaoszczedzisz jakos.