reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Ja mam fajną spacerówkę Jane Energy, waży tylko 5,5 kg, a jednocześnie jest całkiem solidna

jane_energy_marine_l.jpg

Jedyny problem jest taki... że nie ma jej już w sprzedaży ;)

my mamy stokke i spacerówka jest w zestawie, jest to dość specyficzny wózek i spacerówka jest też zupełnie inna

4zyc01.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja bede miec problem, bo Alex juz prawie wyrosl z gondoli, a spacerowke mamy kubelkowa i nie wiem jaka kupic na teraz :/

A ja bede miec problem, bo Alex juz prawie wyrosl z gondoli, a spacerowke mamy kubelkowa i nie wiem jaka kupic na teraz :/

no i wlasnie ja mam ten sam problem.
dlatego szukam spacerowki lekkiej z rozkladanym oparciem na plasko.

tylko wiecie co ? strasznie sie obawiam tego, ze jak poloze malucha do spacerowki to nie bede go widziala...

no i wlasnie ja mam ten sam problem.
dlatego szukam spacerowki lekkiej z rozkladanym oparciem na plasko.

tylko wiecie co ? strasznie sie obawiam tego, ze jak poloze malucha do spacerowki to nie bede go widziala...

Moja koleżanka w tej spacerówce nr 2, zaczęła wozić swoją 6,5 miesięczną coreczke i bardzo sobie chwali ten wózeczek.
A niewidzeniem dzidziusia to się nie martw, bo już niedługo to Pawelek nie bedzie Toba zainteresowany a otaczającym go światem. Jak będzie siedział, to bedzie chciał patrzeć na dzieci, pieski, kotki itp.

My mamy spacerówkę x-landera ale mały dostał od dziadków na chrzest pieniążki i uzgodniliśmy z M że kupimy mu drugą spacerówkę lekką, taką na wypady na zakupy i na szybkie wyjścia, ponieważ x-lander jest super ale ciężki jakieś 14kg (przez pompowane koła), będzie dobry na zime, synkowi będzie w nim ciepło. Po długim zastanowieniu padło na:

WÓZEK CYBEX TOPAZ ~~NOWY~~ wyprzedaż (1095474274) - Aukcje internetowe Allegro

Tylko my mamy inny kolor z granatowymi akcentami, jutro ma przyjść, nie mogę się doczekać.:-)

Blueberry Twój wózeczek jest w sprzedży na allegro tylko nie taki fajny kolor jak pozkazałaś.:tak:

reklama
Do góry