reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Na siedząco to ja bym na razie nie ustawiała. To jest dobra pozycja dla starszych maluchów.
Blueberry masz chyba na mysli, ze siedzaca to ta jak przypnie sie to z tylu klamerka?bo wtedy jest prawie kat 90 stopni-to jest do siedzenia dla starszakow, ale ja myslalam tylko o podniesieniu tych nozek, bez przypinania i wtedy maly lezy ale wszystko ma w zasiegu wzroku( a kat nachylenia jest taki sam jak w foteliku sam.)...bo tak na lezaco to rzeczywiscie kicha z bujaniem, a maly nie lubi z abardzo bo tylko sufit widzi.

reklama
Blueberry masz chyba na mysli, ze siedzaca to ta jak przypnie sie to z tylu klamerka?bo wtedy jest prawie kat 90 stopni-to jest do siedzenia dla starszakow, ale ja myslalam tylko o podniesieniu tych nozek, bez przypinania i wtedy maly lezy ale wszystko ma w zasiegu wzroku( a kat nachylenia jest taki sam jak w foteliku sam.)...bo tak na lezaco to rzeczywiscie kicha z bujaniem, a maly nie lubi z abardzo bo tylko sufit widzi.
Aaaaha, to co innego :tak:

Nie:dry: I nie odpisali na maila. Podejrzewam, że robią sobie długi weekend, więc pewnie w piątek też się nie dodzwonię:sorry2:

Ja tez mialam zamowic od tego sprzedawcy bo mial najtaniej te maty, ale jak zobaczylam ile trzeba czekac i ile ma negatywow, to dolozylam troche kasy i zamowilam od kogos innego. Mata przyszla na nastepny dzien i moj Franko bryka pod nia juz dwa tygodnie:-) Naprawde fajna zabawka:-)

Ja tez mialam zamowic od tego sprzedawcy bo mial najtaniej te maty, ale jak zobaczylam ile trzeba czekac i ile ma negatywow, to dolozylam troche kasy i zamowilam od kogos innego. Mata przyszla na nastepny dzien i moj Franko bryka pod nia juz dwa tygodnie:-) Naprawde fajna zabawka:-)
Mysz nie doluj Fiolkowej juz bardziej :-D

Fiolkowa na pocieszenie napisze Ci co mnie dzisiaj spotkalo!
Zamowilam taka nianie na ebayu
eBay.ie: new wireless digital baby monitor video camera lcD 7" (item 310221128947 end time 17-Jun-10 22:24:11 BST)
przesylka byla juz na drugi dzien, czyli dzisiaj.
Jak ja otworzylam i zobaczylam zawartosc, to myslalam, ze sie noga przezegnam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Gnojek wyslal uzywany sprzet, porysowany, pobrudzony, z jakas wada na ekranie i kablami spietymi gumka do wlosow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jeszcze w dodatku zepsuty!
I teraz czekam co mi odpisze baran! Jak tak mozna?!
Dobrze, ze ponoc w pay palu jest tak, ze za 3 transakcje w roku mozna zadac zwrotu kasy, wiec chociaz jej nie strace. Ale ja chce sprzet, a nie kase!!!!!!!!!!!!

A ja zamówiłam podkład Revlon i tego samego dnia gościowi zawiesili konto. Facet się zmył, telefon jest podany kogoś innego, na maile nie odpowiada. Na szczęście to tylko 40 zł, ale i tak jestem wkurzona. Zgłosiłabym na policję, ale nie mam czasu się tym zajmować :sorry2:

A ja zamówiłam podkład Revlon i tego samego dnia gościowi zawiesili konto. Facet się zmył, telefon jest podany kogoś innego, na maile nie odpowiada. Na szczęście to tylko 40 zł, ale i tak jestem wkurzona. Zgłosiłabym na policję, ale nie mam czasu się tym zajmować :sorry2:
tez slodko :baffled:

reklama
oszuści mogą być wszędzie, niestety :(
dlatego ja się boję kupować przez internet, chociaż nie nacięłam się jeszcze ;) ale zawsze jakis niepokój jest.

Do góry