reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

ja zamowilam ksiazke ostatnio i przyszla na drugi dzien rano!
za to zamowilam te body carter'sa ..2 te same rozmiary NIBY z krotkim rekawkiem ale jeden jest większy na dodatek roznia sie materiałowo i mają różne metki...

reklama
oszuści mogą być wszędzie, niestety :(
dlatego ja się boję kupować przez internet, chociaż nie nacięłam się jeszcze ;) ale zawsze jakis niepokój jest.
Ja jestem sama sobie winna, bo się tak skupiłam na szukaniu odpowiadającego mi rodzaju podkładu i koloru, że nie popatrzyłam w ogóle czy sprzedawca miał jakieś komentarze :sorry2:. Rutyna mnie zgubiła ;-)

za to zamowilam te body carter'sa ..2 te same rozmiary NIBY z krotkim rekawkiem ale jeden jest większy na dodatek roznia sie materiałowo i mają różne metki...

A od kogo zamawialas body? Bo ja tez kupilam dwa komplety ze spodenkami na allegro i wszystko było ok

Ja dzis wyslalam ta zepsuta nianie. Ciekawe kiedy dostane nowa.
Koles napisal, ze jest zszokowany, bo on tylko nowe sprzedaje i ktos musial wyslac zwrot... Jaaaasne, sraly muchy bedzie wiosna :sorry2:

z tymi metkami to mzoe byc tak ze w roznych outletach ktos kupowal. carters ma ogolnie na ubrankach nadrukowana nazwe i rozmiar (na karku po wew stronie, spiera sie po kilku praniach). ale mzoe tez jakas podroba? chociaz mi sie zdazylo ze niby ten sam rozmiar a troche sie roznia wielkoscia, a na pewno sa oryginalne

z tymi metkami to mzoe byc tak ze w roznych outletach ktos kupowal. carters ma ogolnie na ubrankach nadrukowana nazwe i rozmiar (na karku po wew stronie, spiera sie po kilku praniach). ale mzoe tez jakas podroba? chociaz mi sie zdazylo ze niby ten sam rozmiar a troche sie roznia wielkoscia, a na pewno sa oryginalne

no jeden ma taki nadruk po wew stronie drugi nie i ten co nie ma ma gorszą jaskość

MYSZA a ty od kogo kupowałaś ? pewnie coś zamowie ale nie od rodzynek

reklama
no jeden ma taki nadruk po wew stronie drugi nie i ten co nie ma ma gorszą jaskość

MYSZA a ty od kogo kupowałaś ? pewnie coś zamowie ale nie od rodzynek

Hej no ja tez od tego samego sprzedawcy co Ty i wszystko było SI, nawet chcialam Ci polecic :-p teraz zastanawiam sie czy zamowic od niego czy nie:eek:

Do góry