reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Jeszcze jest pionowe wiązanie "podwójny x" też od urodzenia:

koala_podwojny_x.jpg

reklama
hej a ja chcialam wam polecic wielorazowe wkladki laktacyjne z Aventu kupilam dzisiaj i jestem zadowolona:tak:

wydatek rzędu 32zl z przesylką.

U mnie w instrukcji do Nati jest napisane, że podwójny x jest dla dzieci samodzielnie trzymających główkę, ale w sumie to nie wiem czemu, bo przecież tu też można bocznym pasmem przytrzymać główkę

jak dla mnie to nie przez chusty doszło do tych wypadków a przez głupotę i nieostrożność rodziców, bo to że wsadzasz dziecko do chusty nie oznacza, że masz o nim zapomnieć i go nie kontrolować.We wszystkim trzeba być rozważnym a chusta na prawdę ułatwia życie jeśli się umiejętnie z niej korzysta

reklama
mazia dzięki za link do wkładek..własnie zamówiłam :tak:!

A co do tych chust nosidełek..kupiłam niedawno taka firmy Infant...i już sprzedałam na allegro... nie byłam w stanie nosic małej bo normalnie jak bym włożyła ją do zwykłej torby..porażka...sztywne, nieprzyjemny materiał...:no: Nigdy więcej... Mam jednak fotelik - nosidło dla małego podróżnika i to jest OK...ale dopiero jak dzidzia dobrze siedzi:tak:!

Do góry