reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

A ja nie kupiłam laktatora i nie żałuję. Nawał pokarmu minął o wiele szybciej niż przy Karolku (wtedy odciągałam), brodawki się zagoiły po 10 dniach mimo że cały czas przystawiałam małego i nie używałam żadnych nakładek. Po problemach z karmieniem starszego postanowiłam tym razem postawić na naturę i widzę, że to działa :tak:

reklama
moje brodawki tez super sie zagoily. Po tygodniu juz karmilam praktycznie bez bolu.
a laktator kupilam za 40 zl i ciesze sie ze drozszego nie kupilam, bo uzywalam moze ze 3 dni.

Słuchajcie moje Panie - macie elektroniczne nianie? Koleżanka ostatnio bardzo sobie chwaliła taką nianie (dodatkowo kontrolującą oddech dziecka). Macie namiary na jakieś konkretne firmy sprawdzonych niań?

my mamy nianię angel care rewelacja, jesteśmy bardzo zadowoleni, słychać nawet jak mały ma czkawkę

dziewczyny, co myslicie o tych wózkach? na który byście się zdecydowały bo ja już sama nie wiem...
WÓZEK NEO+FOTELIK +pompowane koła i 3 GRATISY (964524971) - Aukcje internetowe Allegro +dokupić gondolkę oczywiście.
czy
ZESTAW BABY STAR + FOTELIK - OBROTOWE POMP KOŁA (952394419) - Aukcje internetowe Allegro

Wychodzi na to, że ten pierwszy wózek jest dużo lżejszy, więc może to jest jakiś argument, no i nawet jak dokupisz gondolę to chyba i tak wyjdzie troszkę taniej:)

moniSkaBe ty masz już jakieś doświadczenie. powiedz mi na co w ogole zwracac uwagę? chyba dobrze jak ma skrętne koła,prawda?

reklama
A ja właśnie zakupuję laktator - znaczy mąż kupuje a ja siedzę w domu ;-)
Mam tyle mleka że młodej za szybko leci i nie nadąża połykać - wkurza się przez to i połyka dużo powietrza, je niespokojnie i narzeka, bo ją zalewa co chwilę. Wiem że to się unormuje ale ciężko jej i mnie przy okazji też.

A nawał bardzo zgrabnie załatwiłam tym razem, i sutki się zahartowały szybko też :tak:

Do góry