reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Dziewczyny potrzebuje któraś z was laktator TT ręczny? Bo uzywalam kilka dni i kupiłam elektryczny. Jedyny ślad użycia to lekkie przebarwienie od mleka w jednym miejscu (podejrzewam że zawsze się robi). Najtanszy na allegro kosztuje ok 70 zł plus wysyłka. Ja sprzedam za 45 zł + 10 zł wysyłka paczką ekonomiczną.

Jednak chwilowo nieaktualne - na dwie rece odciagam ;) Sorry za zamieszanie

Ostatnia edycja:
reklama
A ja szukam spacerówki dla Olka. Jak będzie miał jakieś 5 miesięcy, to będziemy musieli oddać pożyczoną gondolę, no i nie mam pojęcia jaka spacerówka jest odpowiednia dla takiego malucha. Ważne jest dla mnie, zeby można było w niej zmieniać siedzisko przodem i tyłem do kierunku jazdy. Może któraś z was ma taką spacerówkę dla niemowlaków??

A ja szukam spacerówki dla Olka. Jak będzie miał jakieś 5 miesięcy, to będziemy musieli oddać pożyczoną gondolę, no i nie mam pojęcia jaka spacerówka jest odpowiednia dla takiego malucha. Ważne jest dla mnie, zeby można było w niej zmieniać siedzisko przodem i tyłem do kierunku jazdy. Może któraś z was ma taką spacerówkę dla niemowlaków??
Ja mam wózek 3w1 PegPerego Pliko Switch, ma te funkcje o które pytasz- spacerówka rozkłada się do leżenia na płasko, podnóżek też. Wiem, że istnieje w wersji spacerowej bez gondoli. Sam wózek jest rewela. Koła piankowe, super się składa i lekki. Trochę nim telepie na chodniku, ale dzięki temu moja niunia śpi. Poze drgania są coraz mniej odczuwalne tym dziecko szybko rośnie i

do wozka coneco v3 jest taka spacerowka, tylko przednie kola sa male i po ciezkim terenie ciezko sie jezdzi... ja mam coneco v3 z gondola ale zakupilam spacerowke x-lander xt i wydaje mi sie ze ze spacerowki coneco v3 korzystac za czesto nie bede, tylko ze x-lander ma siedzisko tylko przodem...

mirosia ja polecam mutsy 4 rider. Spacerówka rozkładana na płasko, mozna montowac w dwie strony, koła skretne piankowe lub pompowane. przetestowałam i sie sprawdza. jedyny minus to złozony jest dosyc duzy bo raczka jest teleskopowa- przynajmniej sredni bagaznik wymagany :tak: ale jesli nie bedziecie wozic autem albo macie srednie auto to bedzie ok.

my mamy wózek stokke rewelacyjnie się skręca i jest naprawdę bardzo lekki, jak narazie jesteśmy mega zadowoleni, jest też dosyć wysoki, spacerówka jest wysoko.

reklama
Stokke fajny wózio. Tez chciałam. Jednak zmieniłam zdanie po tym jak zapytałam pewną Panią jak się sprawuje. Mówiła, ze jest fajny, lekki ale tylko na galerie i proste drogi

Do góry