reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

A do mnie właśnie przyszło wielkie pudło z pościelami dla Franka o takie:
~ MAMO-TATO 14-CZ POŚCIEL HAFT 100x135 2 x GRATIS (916988726) - Aukcje internetowe Allegro
w kolorze kremowym, bo jakoś mam awersję do tego majtkowego błekitu :-p
A wczoraj przyszło łóżeczko i po dokładnym sprawdzeniu, złożeniu i rozłożeniu jest na szczęście wszystko ok :tak: a łóżeczko takie:
~ MAMO-TATO 14-CZ POŚCIEL HAFT 100x135 2 x GRATIS (916988726) - Aukcje internetowe Allegro

Co do pościeli, to szału nie ma pod względem gatunku, ale jakoś nie bardzo mogłam znalesc czegoś ładnego z bawełnianej satyny :no: więc jest czysta bawełna, teraz mnie czeka pranie i prasowanie gryy:eek:

Matko ale jestem zamroczona, dwa razy dałam link do pościeli zamiast do łóżeczka :-D
No dobra to tu jest łóżeczko
GRATIS Łóżeczko DREWEX Laura MOCCA .op.bok+mat (907211172) - Aukcje internetowe Allegro

sliczna pościel i łóżeczko. Ono chyba ma opuszczany bok, tak? Baaardzo mi sie podoba.

AsiaKC-ja tez przy córze kładłam na przewjak pieluszki flanelowe i jakoś szło. Dopiero teraz, przy drugim dziecku wychaczylam ze specjalne pokrowce na przewijaki są więc sie zaopatrzyłam, na razie w 2, potem będę mówic odwiedzającym zeby przy okazji mi dokupili

moniSkabe- ja też mam kieskie zdanie o tych gabkach do kąpieli. Sama kupilam przy Julce ale po parokrotnym uzyciu wyrzuciłam bo jak nie doschła to zapaszek łapała, a fuj.

tabasia-sliczny wózio

adelina- mnie troche odstraszała podwójna rączka ( tez taki oglądałam). No bo jak prowadzic wózek i jednoczesnie drugie dziecko za ręke trzymać? Przy pełnej rączce to żaden problem ale juz przy podwójnej to podobno kłopot. Chyba ze rzadko z dwójka jednoczesnie będziesz chodzić albo synek super posłusznie nogi sie trzyma;-)

moni27-choruję na tą karuzelkę. Śliczna jest ale cena mnie powala. W smyku 200 zl, na allegro troche taniej ale i tak cena oscyluje wokół 160-180zl. I nie mam co liczyć ze ktoś inny mi kupi:-(

Dziewczyny, ja trochę z innej beczki zakupowej....ale jak na siebie patrze to chcialabym byc juz szczupła....i stad ten pomysł na zakup.
Co wy na to???
NOWOŚĆ w POLSCE! HIT w USA! SKECHERS SHAPE-UPS!! (926803299) - Aukcje internetowe Allegro

Wymysliłam, ze normalnie chodzimy na wiosne z dzieckiem na spacery i same chudniemy:-D

JAkos sceptycznie podchodze do takich cudowności. No i ta cena!:szok: Ale jakbyś sie skusiła, koniecznie daj znać. A nóż widelec też zakupię jakby sie okazało ze warto:tak:

JA dzisiaj też zachaczylam o hurtownię dla dzieci ale oczywiście tylk z karta tam polazałam sierota a tam tylko płatnośc gotówką:wściekła/y:Po kieszeniach wysupłałam 20 zł i tym sposobem kupiłam prześcieradełko kolejne ( zielone:-)) i termometr do kąpieli. Ale widzialam świetne karuzelki i taniocha-75zl a kolorki żywe ze hej. Zaraz spróbuję poszukac na all takich to wstawię linka.

Za to w Rossmanie wydałam ponad 100 zl, a poszłam tylko po żel pod prysznic i kremik. No cóż..Jakoś pare promocji było:zawstydzona/y:

W tym miesiącu kasa mi przecieka przez palce jakoś, zakupy spozywcze mnie dobijają. co ójde do sklepu to 50-60 zl. A za 2 dni znów to samo.Do tego raz w tygodniu zakupy tzw. duże i 150-200zl. Jakieś horendalne pieniądze wydaję na żarcie a w lodówce ciagle pustki. Może ktos mi kradnie w nocy?:baffled:

reklama
Nie do końca;-);-):-D:-D
Ale chcialabym cos magicznego:tak::tak:

Ale pewnie codzienny, szybki, okolo godzinny spacer z wózkiem nawet w obcasach pomoże zrzucic kilka kg w porownaniu z obecnym lezeniem na kanapie;-)
:-D:-D:-D

W tym miesiącu kasa mi przecieka przez palce jakoś, zakupy spozywcze mnie dobijają. co ójde do sklepu to 50-60 zl. A za 2 dni znów to samo.Do tego raz w tygodniu zakupy tzw. duże i 150-200zl. Jakieś horendalne pieniądze wydaję na żarcie a w lodówce ciagle pustki. Może ktos mi kradnie w nocy?:baffled:
No juz sie martwilam, ze tylko ja tam mam :-D
Co drugi dzien do sklepu, a w lodowce niewiele :-D
A owoce ida jak woda :zawstydzona/y:

o Jezusicku... to ja wolę jakieś szpilki założyć i na pewno bardziej sie namęcze chodząc w nich...a przy tym będę lepiej wyglądać bo to coś to jest paskudne :laugh2::laugh2::laugh2:
Też wole szpilki, a na codzien adidaski zwykłe:zawstydzona/y: No ale ja sobie obiecałam po porodzie, że będe seksi mamuśką to styl tez musze troszkę zmienic i wlasnie na szpilki itp;-) Koniec sportowych rzeczy, w koncu będę młodą mamuśką:rofl2:

Do mnie dziś przyszły naklejki na ścianę - śliczne. Kupiłam zestaw "farma" NAKLEJKI na ścianę Safari, Farma i in. PROMOCJA! (906550094) - Aukcje internetowe Allegro
Tanie, a naprawdę bardzo ładne. Wprawdzie jeszcze nie przyklejałam, bo kącik Kuby będzie urządzany dopiero w połowie marca, ale naklejki są naprawdę świetnej jakości:-)

naughty&happy, ja myślę o czymś takim, ale raczej takim zwykłym leżaczku z dyndającymi zabawkami i jakąś muzyczką;-)

ja mam taki - numerek 036 :tak:, kupilam w sklepie troche drozszy ale ja szukałam tego co ma 80 cm .

A to nasz dzisiejszy zakup - Adbor Pepe - Borówka GŁĘBOKO-SPACEROW Z FOTELIKI PEPE ADBOR (912525619) - Aukcje internetowe Allegro .- kolor nr. 16
Nie inwestujemy w jakiś bajerancki wózek bo chcemy kupić szybko jakąś fajną spacerówkę a ten będzie stał u mojej mamy :tak:, bo ona będzie od jesieni opiekować się wnukiem .
Reszta kasy z wózka pójdzie na inne wydatki :-D

reklama
Do góry