A do mnie właśnie przyszło wielkie pudło z pościelami dla Franka o takie:
~ MAMO-TATO 14-CZ POŚCIEL HAFT 100x135 2 x GRATIS (916988726) - Aukcje internetowe Allegro
w kolorze kremowym, bo jakoś mam awersję do tego majtkowego błekitu
A wczoraj przyszło łóżeczko i po dokładnym sprawdzeniu, złożeniu i rozłożeniu jest na szczęście wszystko ok a łóżeczko takie:
~ MAMO-TATO 14-CZ POŚCIEL HAFT 100x135 2 x GRATIS (916988726) - Aukcje internetowe Allegro
Co do pościeli, to szału nie ma pod względem gatunku, ale jakoś nie bardzo mogłam znalesc czegoś ładnego z bawełnianej satyny więc jest czysta bawełna, teraz mnie czeka pranie i prasowanie gryy
Matko ale jestem zamroczona, dwa razy dałam link do pościeli zamiast do łóżeczka
No dobra to tu jest łóżeczko
GRATIS Łóżeczko DREWEX Laura MOCCA .op.bok+mat (907211172) - Aukcje internetowe Allegro
sliczna pościel i łóżeczko. Ono chyba ma opuszczany bok, tak? Baaardzo mi sie podoba.
AsiaKC-ja tez przy córze kładłam na przewjak pieluszki flanelowe i jakoś szło. Dopiero teraz, przy drugim dziecku wychaczylam ze specjalne pokrowce na przewijaki są więc sie zaopatrzyłam, na razie w 2, potem będę mówic odwiedzającym zeby przy okazji mi dokupili
moniSkabe- ja też mam kieskie zdanie o tych gabkach do kąpieli. Sama kupilam przy Julce ale po parokrotnym uzyciu wyrzuciłam bo jak nie doschła to zapaszek łapała, a fuj.
tabasia-sliczny wózio
adelina- mnie troche odstraszała podwójna rączka ( tez taki oglądałam). No bo jak prowadzic wózek i jednoczesnie drugie dziecko za ręke trzymać? Przy pełnej rączce to żaden problem ale juz przy podwójnej to podobno kłopot. Chyba ze rzadko z dwójka jednoczesnie będziesz chodzić albo synek super posłusznie nogi sie trzyma;-)
moni27-choruję na tą karuzelkę. Śliczna jest ale cena mnie powala. W smyku 200 zl, na allegro troche taniej ale i tak cena oscyluje wokół 160-180zl. I nie mam co liczyć ze ktoś inny mi kupi:-(
Dziewczyny, ja trochę z innej beczki zakupowej....ale jak na siebie patrze to chcialabym byc juz szczupła....i stad ten pomysł na zakup.
Co wy na to???
NOWOŚĆ w POLSCE! HIT w USA! SKECHERS SHAPE-UPS!! (926803299) - Aukcje internetowe Allegro
Wymysliłam, ze normalnie chodzimy na wiosne z dzieckiem na spacery i same chudniemy
JAkos sceptycznie podchodze do takich cudowności. No i ta cena! Ale jakbyś sie skusiła, koniecznie daj znać. A nóż widelec też zakupię jakby sie okazało ze warto
JA dzisiaj też zachaczylam o hurtownię dla dzieci ale oczywiście tylk z karta tam polazałam sierota a tam tylko płatnośc gotówkąPo kieszeniach wysupłałam 20 zł i tym sposobem kupiłam prześcieradełko kolejne ( zielone:-)) i termometr do kąpieli. Ale widzialam świetne karuzelki i taniocha-75zl a kolorki żywe ze hej. Zaraz spróbuję poszukac na all takich to wstawię linka.
Za to w Rossmanie wydałam ponad 100 zl, a poszłam tylko po żel pod prysznic i kremik. No cóż..Jakoś pare promocji było
W tym miesiącu kasa mi przecieka przez palce jakoś, zakupy spozywcze mnie dobijają. co ójde do sklepu to 50-60 zl. A za 2 dni znów to samo.Do tego raz w tygodniu zakupy tzw. duże i 150-200zl. Jakieś horendalne pieniądze wydaję na żarcie a w lodówce ciagle pustki. Może ktos mi kradnie w nocy?