reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

AsiaKC ja też jeszcze za pranko się nie wziełam, chociaż miałam to dzisiaj zrobić :zawstydzona/y: ale oczywiście brakło mi mobilizacji. Co do wyprawki i rzeczy dla mnie jeszcze kilku mi brakuje ;-) ale faktycznie chyba jesteśmy w znacznej mniejszośći nieopranych marcóweczek :tak:

reklama
Candy - pewnie skonczy sie na przetarciu mokra szmatka i tyle :-D

Jak go kupilismy to jakos tak porzadniej go czyscilam bo byl uzywany, a teraz w sumei odkad go nei uzywamy to jest w worku wiec zle nie jest. Zreszta juz nie pameitam czy jakiejs czesci pokrowca nie dalo sie zdjac - jak sie da to pewnie zdejme i wypiore :tak:

W fotleiku wiem ze poszycie sie zdejmowalo :tak:

kurcze, ja na tej liście ze szpitala nie mam nic o kocykach :confused2:
no ale w sumie to logiczne, wezme jeden :-)
za to u mnie chcą 2 ręczniki dla dzidzi ;-)

kupiliśmy dzis termometr kaczuszkę do wanienki ;)
A ja mam 3 koce, bo szpital nie zapewnia - tak napisali. Recznik tylko jeden potrzebny...
W ogole jakas dziwna ta lista...

ja flanelowych mam bodajze 5 - zostaly mi jeszcze po Jasiu bo AZ TAK mi sie nie przydawaly - ta ilosc zdecydowanie wystarczy :tak: Tetrowych mam chyba 8 i tez wiem ze wystarczy - w razie czego zawsze mozna dokupic :tak:
recznik kapielowy mam jeden, poscieli 3 zmiany, przescieradel chyab 4 sztuki ale to dlatego ze jedno normalne przecielam na pol i mam dwia male teraz :-)

kolderke i poduszke (wypelnienie) mam po Jasiu, ale moze kupie nowe zeby bylo higieniczniej...
Jas sie przymeirza do materaca ale jak na nim ma nawet chwile polezec to szaleje - z lozeczka nam nie ucieka, ale tu moze byc problem... no zobacyzmy...

Najwiecej to mam skarpetek chyba dla Maluszka :-D

reklama
Do góry