reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

tak tak to jest sexi, nawet gdzieś widziałam sztuczne "guziki" które się wkleja pod bluzkę :-D więc, wiesz mag - rozmiar D + sterczące guziczki to szał pał :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ja dzis zaopatrzylam sie w sterylizator parowy, reszte poscieli i biustonosz do karmienia :happy:
We wtorek zamawiamy wozek :-) i to by bylo na tyle.
Chociaz ostatnio wyczytalam, ze musze zabrac ze soba do szpitala 3 kocyki :sorry: no i musze kupic jeszcze ze dwa...

Ja dzisiaj zakupiłam karuzelke, pościel do wózka, termometr, biustonosz i majtasy jednorazowe :tak: w poniedziałek zamawiamy wózek, dokupie reszte rzeczy i koniec można wziąść się za pranie i pakowanie :tak:

Fiu fiu - widze że ruch powoli zamiera w tym wątku - wszystkie wszystko pokupowały?
Ja musze się za pranie wziąć i muszę się zorientować ile czego mam i czego mi brakuje...

kurcze, ja na tej liście ze szpitala nie mam nic o kocykach :confused2:
no ale w sumie to logiczne, wezme jeden :-)
za to u mnie chcą 2 ręczniki dla dzidzi ;-)

kupiliśmy dzis termometr kaczuszkę do wanienki ;)

Asia - masz racje - wszyscy wszystko jzu z grubsza maja pewnie.
Ja mam od dawna i w sumie to dokupilam kilka rzeczy. Najwiekszy wydatek (ok. 120zl za 248sztuk) to te niemieckie Pampersy :tak:
Mam nadzieje ze bede z nich rownie zadowolona co z poprzednich ktore mialam przy Jasiu :tak:

Kurcze - poprane mam, ale do prasowania jakos nie umiem sie zabrac... Trzebaby tez odswiezyc gondolke od wozka, naoliwic stelaz, podpompowac kola no i odswiezc fotelik samochodowy... Ale M wraca za okolo 10 dni wiec mam nadzieje ze sie tym zajmie :tak: Przynajmniej niech taki wklad ma :confused2:

mysz a jak się odświeża gondolkę od wózka :confused:, bo mój stoi już 3 mies. i też przydałoby sie jakoś odświeżyć..zakurzony jest

reklama
kurcze, ja na tej liście ze szpitala nie mam nic o kocykach :confused2:
no ale w sumie to logiczne, wezme jeden :-)
za to u mnie chcą 2 ręczniki dla dzidzi ;-)

kupiliśmy dzis termometr kaczuszkę do wanienki ;)

ja mam na szpitalnej liście napisane - kocyk lub śpiworek... więc zapakowałam śpiworek...może jeszcze dopakuję rożek:sorry:

Do góry