reklama
tak tak to jest sexi, nawet gdzieś widziałam sztuczne "guziki" które się wkleja pod bluzkę więc, wiesz mag - rozmiar D + sterczące guziczki to szał pał
...+ wielki bebech i chód pingwina = mega masakra
Dotarly do mnie koszule ( MUZZY Koszula nocna do karmienia rozm M (909258908) - Aukcje internetowe Allegro , MUZZY Koszula nocna do karmienia rozm M (914902214) - Aukcje internetowe Allegro - troche inny kolor) i mysle, ze bede z nich zadowolona. Konkretna bawelna, nie jakas szmaciasta i wydaje mi sie, ze cycorki nie beda mi wychodzic.
Bardzo sie ciesze! Nie jestem skazana na "babciowe" koszule:-)
Bardzo sie ciesze! Nie jestem skazana na "babciowe" koszule:-)
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ja dzis zaopatrzylam sie w sterylizator parowy, reszte poscieli i biustonosz do karmienia
We wtorek zamawiamy wozek :-) i to by bylo na tyle.
Chociaz ostatnio wyczytalam, ze musze zabrac ze soba do szpitala 3 kocyki no i musze kupic jeszcze ze dwa...
We wtorek zamawiamy wozek :-) i to by bylo na tyle.
Chociaz ostatnio wyczytalam, ze musze zabrac ze soba do szpitala 3 kocyki no i musze kupic jeszcze ze dwa...
Moni27
Monika
Ja dzisiaj zakupiłam karuzelke, pościel do wózka, termometr, biustonosz i majtasy jednorazowe w poniedziałek zamawiamy wózek, dokupie reszte rzeczy i koniec można wziąść się za pranie i pakowanie
mysz1978
Fanka BB :)
Asia - masz racje - wszyscy wszystko jzu z grubsza maja pewnie.
Ja mam od dawna i w sumie to dokupilam kilka rzeczy. Najwiekszy wydatek (ok. 120zl za 248sztuk) to te niemieckie Pampersy
Mam nadzieje ze bede z nich rownie zadowolona co z poprzednich ktore mialam przy Jasiu
Kurcze - poprane mam, ale do prasowania jakos nie umiem sie zabrac... Trzebaby tez odswiezyc gondolke od wozka, naoliwic stelaz, podpompowac kola no i odswiezc fotelik samochodowy... Ale M wraca za okolo 10 dni wiec mam nadzieje ze sie tym zajmie Przynajmniej niech taki wklad ma
Ja mam od dawna i w sumie to dokupilam kilka rzeczy. Najwiekszy wydatek (ok. 120zl za 248sztuk) to te niemieckie Pampersy
Mam nadzieje ze bede z nich rownie zadowolona co z poprzednich ktore mialam przy Jasiu
Kurcze - poprane mam, ale do prasowania jakos nie umiem sie zabrac... Trzebaby tez odswiezyc gondolke od wozka, naoliwic stelaz, podpompowac kola no i odswiezc fotelik samochodowy... Ale M wraca za okolo 10 dni wiec mam nadzieje ze sie tym zajmie Przynajmniej niech taki wklad ma
reklama
kurcze, ja na tej liście ze szpitala nie mam nic o kocykach
no ale w sumie to logiczne, wezme jeden :-)
za to u mnie chcą 2 ręczniki dla dzidzi ;-)
kupiliśmy dzis termometr kaczuszkę do wanienki
ja mam na szpitalnej liście napisane - kocyk lub śpiworek... więc zapakowałam śpiworek...może jeszcze dopakuję rożek