reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Boshe dziewczyny, weźcie pomóżcie.... :hmm::sad::unsure::oo2: jaki kolor mam zamówić...
mi się podoba zielony, mojemu R. ten brązowy. Ale dziewczynka pewnie będzie często ubrana na różowo, a prznajmniej kocyk będzie różowy i te kolory wózka nie pasują:hmm:
więc myślałam o czarnym.... w sumie taki neutralny, tylko czy gondolka czarna będzie ok... ehhh fotelik mogę wybrać w innym kolorze niż wózek.... POMOCY :szok::szok::szok:
BEXA B3 wózki 3w1 + fotelik samoch KOłA pompowan (910346387) - Aukcje internetowe Allegro

A może ten srebrny? Sama taki kolor wybrałam i myślę że z każdym kolorem będzie dobrze współgrał :-) A tak na marginesie to i tak wszyscy będą się zachwycać małą dzidzią w środku i pewnie nie zwróca uwagi na kolor wózeczka. ;-)

reklama
Boshe dziewczyny, weźcie pomóżcie.... :hmm::sad::unsure::oo2: jaki kolor mam zamówić...
mi się podoba zielony, mojemu R. ten brązowy. Ale dziewczynka pewnie będzie często ubrana na różowo, a prznajmniej kocyk będzie różowy i te kolory wózka nie pasują:hmm:
więc myślałam o czarnym.... w sumie taki neutralny, tylko czy gondolka czarna będzie ok... ehhh fotelik mogę wybrać w innym kolorze niż wózek.... POMOCY :szok::szok::szok:
BEXA B3 wózki 3w1 + fotelik samoch KOłA pompowan (910346387) - Aukcje internetowe Allegro

my mamy ten pierwszy brązowy z żółtym :tak: (S5)
bardzo fajny na żywo :tak:
my mamy kocyki zielone, beżowe i kremowe, więc bedzie pasować, a zresztą nawet nie pomyślałam o tym, jak zamawialiśmy wózek czy kupowaliśmy koce ;-)
a ten S9? kolorki spokojne, więc mozna zaszaleć z kocykiem ;-)

Mi się podoba kolor zielony:-):-):-) A co do gondoli sama sie zastanwailam nad kolorem czarnym ale stwierdzilam ze gondolą bedziemy jeszcze jezdzic w wakacje czyli w najwieksze słonce - oby:-D i ten kolor moze wybleknąć dlatego obstawiałabym za innym kolorekim...mimo ze czerń to zarazem elegancja i taki neutralny kolor:sorry: trudny wybór....
Poza tym czarny materiał się bardzo nagrzewa od słońca i w upały może być dziecku gorąco.

nom jakiś wybrać wkońcu muszę... ale właśnie chyba gładki kolor... ehh może przez wekend będę bardziej zdecydowana. :sorry: dzięki dziołszki za opinie... każdą wezmę pod uwagę :tak::laugh2:

tuttobene fajny ten x-lander, nawet nie wiedziałam, że maja taką kolorystykę :tak: a są te koła dość miękkie? (wiem wiem wymyślam z każdym szczegółem) :-D
u mnie na początku miał być właśnie x-lander ale jak się dowiedziałam, że bexa ma jazde przodem lub tyłem to się uparłam na nią.

Milkshake mnie się podoba kolor zielony i czerwony. Wydaje mi się, że do zielonego kolor różowy nawet pasuje. Ja bym wziłęła kolor czerwony, bo różu nie lubię i wiem, ze moja córcia miałaby kocyki w innych kolorach. Powodzenia w tym trudnym wyborze :-) Mnie naszczęście to ominęło bo dostaliśmy wózek w spadku- kolor brązowy.

reklama
czy one (staniki znaczy) muszą kurna wszystkie być z materiału, przez które widac sterczące brodawy?:eek::eek::eek:

- ja takich nie cierpię, generalnie mam miskę D i normalnie nie kupuję miękkich, bo się wstydzę sterczących "guzików" :eek::sorry:

Do góry