reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Kupiłam biustonosz Alles Mama New 70G i oczywiście obwód o wiele za szeroki :wściekła/y:, fiszbiny takie jakby ich nie było... Nie jestem zadowolona :no:. Ale nic, do spania się może nada.

Do spania?!?!?!?!
Boze, nie wyobrazam sobie spac w staniku!!!!!!!!!!
Ale tez nie pomyslalam, ze mleczusio bedzie mi cieklo ...

reklama
ja poszłam ostatnio do Cubusa kupiłam dwa ładne staniki (była nawet promocja, że 2 za 69zl), które mi się podobają (z fiszbinami) i teraz je przerobie na 'karminiki', tak jak wcześniej wstawiałyście tą instrukcję z jakiejś stronki {karminik}, te staniki do karmienia albo koszmarne albo strasznie drogie, jak dla mnie... :zawstydzona/y:
w pasmanterii dokupiłam sobie też te przedłużki
muszę tylko się zabrać za przerabianie tych staników, ale nie zajmie mi to więcej niż pół godz, więc spox ;-)

Do spania?!?!?!?!
Boze, nie wyobrazam sobie spac w staniku!!!!!!!!!!
Ale tez nie pomyslalam, ze mleczusio bedzie mi cieklo ...
No niestety, ja się bez stanika na noc nie obejdę.

Melissa - internetowy sklep z elegancką, damską bielizną

Taki tylko czarny. O dziwo nawet nawet , ale bez przedłużki się nie obyło bo strasznie ciasny w obwodzie.
Ano, Melissa jest ciasna. Ja raz próbowałam z Melissą, ale mi się nie udało trafić z rozmiarem i się zniechęciłam :baffled:

muszę tylko się zabrać za przerabianie tych staników, ale nie zajmie mi to więcej niż pół godz, więc spox ;-)
Ja planuję przerobić moją Curvy Kate, którą teraz noszę, ale coś się nie mogę za to zabrać...

a ja szukam karuzeli do lozeczka i nie wiem czy taka z plastikowymi czy pluszowymi zabaweczkami, melodia koniecznie,
nie wiedzialam ze tego az tyle jest:-D

jakie zakupilyscie? czy w ogole kupujecie?
My własnie z M dziś kupiliśmy z plastikowymi.. doradziła nam sprzedawczyni bo łatwiej wyczyscic itp. Ja chciałam pluszowe misie.. ale jak się tak głębiej zastanowiłam.. to rzeczywiście te plastikowe mają żywsze kolorki :tak:i wogóle jakoś tak pięknie wyglądają jak wisza nad lóżeczkiem:tak::-) No i cenowo.. tańsze:-p

pluszowe można zdjąć i uprać ;-)
Ale to kwestia gustu tylko :-)

Ja polecam karuzelki z pilotem - całkiem fajny wynalazek i mnie się dość często przydawał.

Dziewczyny jestem mama marcową 2009 i mam pytanie może któraś by była zainteresowana zakupem zabawek dla dzidzi. Zabawki sa firmowe w stanie bardzo dobym wręcz idealnym ich wartość to ok 200zł ja bym chciała 130zł. Najbardziej by mnie interesował odbiór własny jestem z Warszawy, gdyby któraś z Was była zainteresowana proszę o info na priva Dodam jeszcze ze są to zabawki firmy Tiny Love 3 szt, (grający łuk do wóżka, fotelika, leżaczka, dzwonki o pięknym brzmieniu super uspakajające do maty i zabka z gryzakami do maty), przywieszka do wózka bright starts 1 szt, przywieszka do wózka zaba z lusterkiem i fruwającymi owadmi, każdy z nich zawiera szeleszczące elementy, grzechotka z gryzakiem chicco. Zabawki są świetne, polecam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z tą melissą to udało mi się za połowę ceny kupić na all.
A tego panache też jakaś promocja była i 0 zł przesyłka. Także trochę taniej mnie to wyszło :tak::tak:

W końcu zamówiłam na allegro pościel i wypełnienie do łóżeczka małego. Długo się nie mogłam zdecydować, bo tyle śliczności jest na rynku - ale się pochwalę:: DREWEX Ciekawe kiedy przyjdzie...:-)

reklama
Do góry