reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

MoniSkabe Ty to masz przejscia :no: Wspolczuje!!!
Mnie to chyba szlag by trafil :wściekła/y:
To pekniecie faktycznie fatalnie wyglada, ale dobrze, ze gosciu uzna reklamacje :tak:

reklama
haha, zeby nie bylo to dziewczyny mnie generalnie to ta butelka tez specjalnie nie rusza, mam wazniejsze sprawy :-)ale ze temat sie akurat zaczelam to pisze :-) ale zeby nie bylo za ja caly dzien o butelce mysle:)

No wlasnie sek w tym ze ta moja butelka TT nie jest taka jak cala reszta butelek. Uzywalam dr browns , mam tez medeli od laktatora ,mam mala aventu i to sa normalne butelki. A ta co kupilam wyglada jak kiepski plastikowy kubek niewiadomo z czego zrobiony. Serio:-)

ale koniec tematu, poprostu nie bede jej uzywac :)

A ja nie mam żadnych butelek, bo liczę na naturę:tak::tak::tak:a jakby co to małżonek się będzie musiał wysilić...wiem, że nie kupi szajsu, bo taki już jest:tak::tak::-):-)

ja mam butelki z TT kupowane u dwoch roznych sprzedawcow, jeden zestaw 3 butelek 260 ml i butelka z laktatorem 150 ml. Wszystkie wygladaja porzadnie; jedne maja napis tloczony, a inne czarny. Te od laktatora sa z UK, ale wszystkie wygladaja na dobrze wykonane. Mylam juz w zmywarce i wyparzalam, wszystko bylo z nimi ok. Moze jakas gorsza partia sie trafila?

haha, zeby nie bylo to dziewczyny mnie generalnie to ta butelka tez specjalnie nie rusza, mam wazniejsze sprawy :-)ale ze temat sie akurat zaczelam to pisze :-) ale zeby nie bylo za ja caly dzien o butelce mysle:)

No wlasnie sek w tym ze ta moja butelka TT nie jest taka jak cala reszta butelek. Uzywalam dr browns , mam tez medeli od laktatora ,mam mala aventu i to sa normalne butelki. A ta co kupilam wyglada jak kiepski plastikowy kubek niewiadomo z czego zrobiony. Serio:-)

ale koniec tematu, poprostu nie bede jej uzywac :)
Kasaii, a ktora najbardziej polecasz? :blink:

Jak myślicie, czy warto kupić łóżeczko z kołyską (oczywiście blokowaną). Chodzi mi dokładnie o ten model Łóżeczko RADEK II kołyska TEAK+MATERAC LATEKS (880752037) - Aukcje internetowe Allegro .
Co prawda ta szuflada mi się wydaje niezbyt ładna- zupełnie z innej beczki.
Jedni mówią, że kołysanie sprzyja rozwojowi dziecka drudzy mi odradzają już sama nie wiem co robić. Może coś słyszałyście o tych łóżeczkach?

fajne łóżeczko ;) i na ceneo ma dobre opinie :tak:

Klupś łóżeczko Radek II 120 kołyska z szufladą teak - opinie,

Jak myślicie, czy warto kupić łóżeczko z kołyską (oczywiście blokowaną). Chodzi mi dokładnie o ten model Łóżeczko RADEK II kołyska TEAK+MATERAC LATEKS (880752037) - Aukcje internetowe Allegro .
Co prawda ta szuflada mi się wydaje niezbyt ładna- zupełnie z innej beczki.
Jedni mówią, że kołysanie sprzyja rozwojowi dziecka drudzy mi odradzają już sama nie wiem co robić. Może coś słyszałyście o tych łóżeczkach?

my mamy łóżeczko i materacyk od tego sprzedawcy.
szło nam okropnie długo- ponad miesiąc, ale tu akurat wina poczty polskiej...

co do jakości, to mąż klął ile wlezie, bo faktycznie mogłiby sie bardziej postarać...

reklama
Kasaii, a ktora najbardziej polecasz? :blink:

Wiesz, z butelkami to jest jak i z smoczkami uspokajajacymi , dziecko czasami samo wybiera butelkie i nie ma rady, innej nie tknie. Trudno jest cos polecic.
Ja karmilam piersia, sporadycznie do jakiejs herbatki lub odciaganego mleka uzywalam butelki dr browns ktora kupilam przed urodzeniem Bartka, potem jak podrosl troche kupilam avent ( na moje oko maja takie same smoczki ale avent latwiej myc ,) ale moj syn nie chcial jej tknac nawet.
Ale jakbym miala karmic butelka noworodka to bym karmila ta dr browns ( ze wzgledu na system odpowietrzajacy powietrze, on naprawde dziala , a to wazne przy problemach brzuszkowych, kolkach itd )

Do góry