reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

haaa... jednak sie sprzedawca przestraszyl :-D
oto co od niego dostalam:

Witam. Czy jest to jedyny uszkodzony element? W naszym regulaminie jest do pobrania formularz reklamacji, proszę go pobrać i wypełnić. Uszkodzone elementy proszę spakować i dołożyć do nich ten (wypełniony) formularz. Kiedy będzie miała Pani juz wszystko gotowe, prosze podeslac adress na ktory mam wysłać kuriera, on odbierze uszkodzony elementy, kiedy to dojdzie do nas wyslemy nowe elementy, jeżeli się "sprężymy" to wszysko zostanie załatwione bardzo szybko.

reklama

Witam. Czy jest to jedyny uszkodzony element? W naszym regulaminie jest do pobrania formularz reklamacji, proszę go pobrać i wypełnić. Uszkodzone elementy proszę spakować i dołożyć do nich ten (wypełniony) formularz. Kiedy będzie miała Pani juz wszystko gotowe, prosze podeslac adress na ktory mam wysłać kuriera, on odbierze uszkodzony elementy, kiedy to dojdzie do nas wyslemy nowe elementy, jeżeli się "sprężymy" to wszysko zostanie załatwione bardzo szybko.

To już coś, że się odezwał. Oby tylko udało się sprawnie to załatwić. Trzymam kciuki:-) I już żadnych stresów więcej oby nie było:-)

To dobrze ze sprawa do załatwienia. Ale proponuje zebys sobie ksero tego wypełnionego druku zrobiła i zatrzymałą zdjęcia tej czesci oraz maila od sprzedawcy- czasami lepiej takie rzeczy zachowac do czasu załatwienia sprawy

Ja kupilam Malej kombinezon- spiworek bo takiego mi brakowalo przy Bartku, kupilam rozmiar 62-68 . Ale kupilam na allegro, nowy z h&m,pewnie z jakis koncowek kolekcji, wlasnie dzis przyszedl. Jest wielki !!! Mala sie w niego bedzie mogla dwa razy owinac :sorry:
Mam po Bartku kombinezon w rozmiarze 62 ( chyba z benettona ) , to nie jest duzy specjalnie, Bartek jest z 25lutege 08 ale wtedy zima sie mocno przedluzala i pamietam ze pod koniec to juz tak na styk byl ten kombinezon. Mala tez sie moze urodzic w lutym wiec nam kombinezon zapewne troche sie przyda.

Co do butlek TT to ja sie nie upieram ze to podrobki, moze one poprostu takie sa, ale jezeli tak to jak dla mnie strasznie bylejakie . Nie jestem w stanie Wam pokazac swojej, mozecie mi wierzyc na slowo :sorry:No ale od tego sprzedawcy butelki kupuje mnostwo osob i nikt nie zarzucal ze nie sa orginalne wiec pewnie poprostu TT takie ma butelki.

Śpiworek mam, ale dużżżżyyyyy, bo nie mogłam mu się oprzeć:-D więc kombinezon kupię chyba na 62....mam nadzieję, że zda egzamin w marcu i ewentualnie w kwietniu.....chociaż chciałabym już w marcu wiosnę:tak::tak::tak:

Dobrze ze sprzedawca sam zaplaci z kuiera bo jak ja oddawalam uszkodzony przedmiot a potem z niego zrezygnowalam to sama placilam za kuriera:baffled:

a może te TT z czarnym napisem to jakiś nowy diesing;-)?
Raczej nie bo na opakowanii pokazane by byly butelki z czarnym napisem a nie z tłoczeniem:dry:

Tak wracajac do tych butelek TT to moze sie jutro przejde do sklepu i zobacze jakiej jakosci sa te "sklepowe".
Ja od razu jak wyjelam ta butelke to wydala mi sie strasznie kiepska, a zawsze uwazalam TT za dobra firme, mialam i mam sporo rzeczy z tej firmy- niekapki, kubeczki, miseczki i wszystkie sa bardzo dobrej jakosci a ta butelka wyglada tak jakby miala sie rozstopic w gotujacej wodzie albo mikrofali :sorry2:

Identyczne mam odczucia...tani tandetny plastik :wściekła/y: jak mój mąż zobaczyl te buteli to sie spytał co za szajs kupiłam i ze tyle czasu spedzam na necie i nie wiedzialam ze to taki kiepski produkt:baffled:

Ja mam butelki tt i są bardzo dobrej jakości. Nie bardzo umiem sobie wyobrazic to co opisujecie. Teraz na gwiazdkę dostałam zestaw z laktatorem i ta butelka też jest ok. Materiał taki sam jak kazda inna butelka plastikowa jak dla mnie. A miałam ich mnóstwo, bo Filip nie chciał pić z butli i wypróbowałam dużo różnych butelek. No i własnie jesli chodzi o Lovi, to dla mnie coś okropnego. Ciągle ten smoczek jakoś wypadał i mały się zalewał. Myślałam że to dlatego że mocno ssał albo co. Ale w innych butelkach nie było tego problemu. Ja na pewno już tej marki nie kupię :no:

Ja też mam odczucie że butelka jak butelka. Ale ja sie nie znam hehe
Na pewno dla mnie to ładniejsze niż Avent więc nie widze problemu. A że na zdjęciu na opakowaniu wyglada lepiej....jak wszystko :-D
No zachwycać się nie ma czym ale to przeciez TYLKO butelka do karmienia. No chyba że któras ma porównanie z innymi (tłoczony napis) to może cos powiedzieć czy jakość lepsza...

reklama
moniSkaBe - dobrze, że jest jakaś nadzieja z tym Sprzedawcą;-)

do mnie napisał, że wyśle łóżeczko we wtorek, bo dostawca miga się raz brakiem produktu, raz brakiem prądu albo za dużą ilością śniegu

może rzeczywiście to nie z jego winy

się okaże

Do góry