reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Dziewczyny myślę, że nie ma się co przejmować tak bardzo tymi laktatorami. Ja mam zwykły ręczny- dostałam nowy nieużywany od znajomej której wcale nie był potrzebny. Druga koleżanka mówiła, że miała problem z nawałem mlecznym i mąż w szpitalu pożyczył za grosze bardzo dobry elektryczny laktator- więc myśle,że warto się dowiedzieć czy w Waszych szpitalach też jest taka opcja, bo po co wydawać kupe kasy :-)

reklama
Ja na razie nie kupuję laktatora. Może nie będzie potrzebny, a jak będzie to najpierw wypożyczę, żeby zobaczyć, czy zdaje egzamin i wtedy zdecyduję o zakupie:tak::tak::tak:

reklama
U nas łóżeczko też stoi rozłożone- nawet pościel ubrałam, ale jeszcze nie prałam. Upiore za jakiś czas. Przewijak też już zmontowany- my mamy niebieski ze ślimakami. Miałam kupować uniwersalne rzeczy, ale co poradzę, że niebieskie jakoś najbardziej mi podchodzą :baffled:

Mnie właśnie ten żółty zauroczył :tak:
Pościelke poprałam wczoraj, ale pakuję z powrotem, co by mi się nie kurzyła :tak:

Do góry