reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

hehe jak urodzilam Bartka to panowala chyba jakas "moda" na te co pokazalam, wtedy 90% babek byla w tych koszulach
zreszta kto to patrzy....

reklama
hmm ja jedną koszulę wezmę do szpitala mam nadzieje że się nie ubrudzi:-D chyba że mama ma jakąś to wtedy mi da drugą:tak:

Ostatnia edycja:
Znalazlam w miare ladna koszule. Ladna w stosunku do tych wszystkich jakie proponuja nam producenci koszul nocnych do karmiania.
Czy moze ktoras z Was kupila taka?
Jest jak na zdjeciu?
MUZZY_Koszula _KOPERTOWA_do_karmienia __M__KOLORY (883713933) - Aukcje internetowe Allegro

Ja mam taką i powiem Ci, ze mi z niej cyce nie wypadają. Ale musi być naprawdę idealnie rozmiar dobrany. No i rozmiar rozmiarowi nierówny. Mierzyłam niby identyczne koszule, tylko w różnych kolorach i całkiem inaczej układały się w cycochach. Drugą sobie kupiłam z takimi rozcięciamu po bokach do karmienia. I tez się ich full namierzyłam, bo niby do karmienia, ale te rozcięcia to w większości takie, ze cyca przez to nie wystawię. Może mam za duże :-D W końcu wzięłam sobie większą, luźniejszą, ale dziury ma fajne :tak: A w końcu na bal się w tym nie wybieram :tak:

Candy - jedna koszula to na pewno za mało. Nawet jeśli uda Ci się nie ubrudzić (w co wątpię) to przeciez będzie się pocić. Może chociaż jakąś koszulke długaśną i luźną sobie weź?

Dzisiejsze zakupy w lumpku :)

Załączniki

• 19012010058.jpg
    19012010058.jpg
    60,9 KB · Wyświetleń: 35
  • 19012010075.jpg
    19012010075.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 30
  • 19012010080.jpg
    19012010080.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00050.jpg
    DSC00050.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC00047.jpg
    DSC00047.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00049.jpg
    DSC00049.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 26
Tez mi sie wydaje ze lepiej miec cos jeszcze. Tym bardzie ze podobno po porodzie baaardzo sie człowiek poci. Candy6 najlepiej własnie na ta pierwsza dobe po porodzie załóż sobie jakaś długa koszulkę. Pewnie i tam bedziesz miala jakis szlafrok na to wiec jak bedziesz chciala isc np do toalety to zarzucisz a w pokoju to mozna tyłkiem swiecic ;-)

ja kupiłam TT bo butelki tez takie. Ale avent tez podobno daje rade. Kup taki jakie bedziesz miec butelki bo od razu do butelki w razie wu mozna wydoić

czyli TT, bo takie zamówiłam:-D

jesli chodzi o reczny, koleżanka mi odradziła

powiedziała, że sa do dupy, reka boli i w swoim zrobiła dziurę, tak pompowała:-D:-D:-D

z tym sprzedawca miałaś rację, wczoraj nadał przesyłkę, dopiero po moim mailu

Mag007 wlasnie dostalam maila ze wyslali Nasze łozeczko i materacyk.

jupiiiiii...nareszcie cholera:-D

Dziewczyny - nie ma najlepszego laktatora. Wszystko znowu zalezy od nas. Ja miałam ręczny Aventu, teraz zakupiłam TT, cały zestaw z butelką. Moja siostra kożystała z w szpitalu z elektrycznego i była zadowolona, a z ręcznego średnio, ale też sobie radziła. Kolezanki z pracy odciągały recznie - dłonią wyciskały. Nie umiały laktatorem zadnym. Męczyły sie męczyły, aż wreszcie przeszły na ręce ;-). Nie ma co teraz nikogo namawiac na taki czy taki. Wszystko wyjdzie w praniu jak zwykle
ja bym nie słuchała rad koleżanek, bo to różnie może być. U jednej się sprawdzi, a u innej nie...

reklama
Ja kupiłam sobie też już koszule MUZZY najzwyklejszą, rozpinaną, teściowa mi ma załatwić jeszcze jedną i wystarczy.
Będe miałą CC w szpitalnym wdzianku ,a potem mama będzie prała, suszyła i przywoziła na bieżąco także więcej nie kupuje i tak koszul nie używam.:no:

Do góry