reklama
mag349
Fanka BB :)
Znalazlam w miare ladna koszule. Ladna w stosunku do tych wszystkich jakie proponuja nam producenci koszul nocnych do karmiania.
Czy moze ktoras z Was kupila taka?
Jest jak na zdjeciu?
MUZZY_Koszula _KOPERTOWA_do_karmienia __M__KOLORY (883713933) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam taką i powiem Ci, ze mi z niej cyce nie wypadają. Ale musi być naprawdę idealnie rozmiar dobrany. No i rozmiar rozmiarowi nierówny. Mierzyłam niby identyczne koszule, tylko w różnych kolorach i całkiem inaczej układały się w cycochach. Drugą sobie kupiłam z takimi rozcięciamu po bokach do karmienia. I tez się ich full namierzyłam, bo niby do karmienia, ale te rozcięcia to w większości takie, ze cyca przez to nie wystawię. Może mam za duże W końcu wzięłam sobie większą, luźniejszą, ale dziury ma fajne A w końcu na bal się w tym nie wybieram
Candy - jedna koszula to na pewno za mało. Nawet jeśli uda Ci się nie ubrudzić (w co wątpię) to przeciez będzie się pocić. Może chociaż jakąś koszulke długaśną i luźną sobie weź?
scotland18
Fanka BB :)
Tez mi sie wydaje ze lepiej miec cos jeszcze. Tym bardzie ze podobno po porodzie baaardzo sie człowiek poci. Candy6 najlepiej własnie na ta pierwsza dobe po porodzie załóż sobie jakaś długa koszulkę. Pewnie i tam bedziesz miala jakis szlafrok na to wiec jak bedziesz chciala isc np do toalety to zarzucisz a w pokoju to mozna tyłkiem swiecic ;-)
ja kupiłam TT bo butelki tez takie. Ale avent tez podobno daje rade. Kup taki jakie bedziesz miec butelki bo od razu do butelki w razie wu mozna wydoić
czyli TT, bo takie zamówiłam
jesli chodzi o reczny, koleżanka mi odradziła
powiedziała, że sa do dupy, reka boli i w swoim zrobiła dziurę, tak pompowała
z tym sprzedawca miałaś rację, wczoraj nadał przesyłkę, dopiero po moim mailu
Mag007 wlasnie dostalam maila ze wyslali Nasze łozeczko i materacyk.
jupiiiiii...nareszcie cholera
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Dziewczyny - nie ma najlepszego laktatora. Wszystko znowu zalezy od nas. Ja miałam ręczny Aventu, teraz zakupiłam TT, cały zestaw z butelką. Moja siostra kożystała z w szpitalu z elektrycznego i była zadowolona, a z ręcznego średnio, ale też sobie radziła. Kolezanki z pracy odciągały recznie - dłonią wyciskały. Nie umiały laktatorem zadnym. Męczyły sie męczyły, aż wreszcie przeszły na ręce ;-). Nie ma co teraz nikogo namawiac na taki czy taki. Wszystko wyjdzie w praniu jak zwykle
ja bym nie słuchała rad koleżanek, bo to różnie może być. U jednej się sprawdzi, a u innej nie...
ja bym nie słuchała rad koleżanek, bo to różnie może być. U jednej się sprawdzi, a u innej nie...
reklama
neska11
Igi 04' Błażej 10'
Ja kupiłam sobie też już koszule MUZZY najzwyklejszą, rozpinaną, teściowa mi ma załatwić jeszcze jedną i wystarczy.
Będe miałą CC w szpitalnym wdzianku ,a potem mama będzie prała, suszyła i przywoziła na bieżąco także więcej nie kupuje i tak koszul nie używam.
Będe miałą CC w szpitalnym wdzianku ,a potem mama będzie prała, suszyła i przywoziła na bieżąco także więcej nie kupuje i tak koszul nie używam.