reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

no dobra, jeszcze tylko laktator i pieluchy, i nie tknę allegro przez miesiąc:-)

kupowałyście już przyrząd do dojenia:confused::-D

bo jestem ciekawa, jaka marka najlepsza

reklama
Ja sobie kupiłam zwykły, ręczny z Canpola, bo może nie będzie mi potrzebny?
A jak się okaże potrzebny, to wtedy zakupię coś porządniejszego.

ja kupiłam TT bo butelki tez takie. Ale avent tez podobno daje rade. Kup taki jakie bedziesz miec butelki bo od razu do butelki w razie wu mozna wydoić

ja mam laktator medela mini electronic, mi polecily go kolezanki i moim zdaniem tez jest naprawde ok.
ja nie wiem ale ja poprostu recznego nie umialam uzywac, kupialm sobie jakis tam reczny tak tylko zeby byl w razie koniecznosci i wielkie G z tego bylo
a laktator sie przydal, ja karmialm rok, jakbym nie miala laktatora to bym z domu nie wyszla na dluzej ani nie wyjechala bez dzidziola nigdzie

Znalazlam w miare ladna koszule. Ladna w stosunku do tych wszystkich jakie proponuja nam producenci koszul nocnych do karmiania.
Czy moze ktoras z Was kupila taka?
Jest jak na zdjeciu?
MUZZY_Koszula _KOPERTOWA_do_karmienia __M__KOLORY (883713933) - Aukcje internetowe Allegro

Kupilam taka, i jeszcze jedna z muzzy jakis inny model. Musze przyznac ze akurat ta ma jakis duzy rozmiar,a moze tak specjalnie uszyta jest? jest dosc luzna, a na brzuchu juz takim sporym to i tak wisi, wiec po urodzeniu moze byc dosc luzna :) a drugi model co kupilam, jakas taka w kwiatki, tez M, zupelnie inna - bardziej dopasowana, wiec po porodzie bedzie ladniej lezec - nie ma tej zakladki na brzuchu

Ja kupiłam koszulę muzzy:
MUZZY * 100 % Bawełna * koszula * do karmienia_M (888578025) - Aukcje internetowe Allegro
Nie mogę jeszcze nic powiedzieć bo dopiero ma przyjść. Jutro powinna być.
Wzięłam właśnie tą, bo wydaje mi się, że te do których dałaś linka mogą się rozchodzić w biuście. Nawet u tej modelki na zdjęciu tak jakby coś odstawało. :-):-):-)

Prosze, daj znac, jak juz dotrze do Ciebie koszula.

fajne :-)
tylko, że mogą Ci cyce wypadać w nocy ;-) mi z piżamy takiej kopertowej wypadają :-p

Macie racje; cyce moga wypadac. Ale kurcze, te inne tak strasznie mi sie nie podobaja!!!! Nie moge nic znalesc dla siebie :-(

reklama
dziewczyny czy któraś wie jak używać pojemnika do sterylizacji TT, takiego co z laktatorem jest w komplecie?

nie wiem, jaki jest w komplecie, ale my mamy sterylizator TT taki do mikrofalówki. nalewasz wody, wrzucasz butle i do mikrofali na ileś tam. albo na zimno wrzucasz takie specjalne tabletki do sterylizacji (milton) i już :-)

a jak elektryczny, to wlewasz wodę, wrzucasz butle i włączasz guziczek :-)

Do góry