Z tego co się orientowałam jest sosna, biały i teak. Też szukam w orzechu i jak na razie znalazłam łóżeczko w kolorze orzechowym tylko z jednej firmy -fabryki mebli Wujec. Mało znana ale Pan w hurtowni zapewniał, że bardzo solidne wykonanie. Oglądałam i faktycznie nie ma się do czego przyczepić. Trzy poziomy regulacji podłoża, wyjmowane szczeble, ciekawe wzornictwo.Dziewczyny orientujecie się może czy to łóżeczko KLUPŚ RADEK jest też w kolorze orzechowym? Bo na allegro widze tylko w kolorze teak a moje meble w sypialni sa ciemniejsze wiec wolalabym orzech;-)
reklama
alex___
Fanka BB :)
Ionka, u mnie było to samo, że niby dziury na śruby raz za wielkie, raz za małe, że szuflada to płyta, ale ja tam nic nie zauważyłam i złożone bardzo mi się podoba. a w szufladzie Maluch leżeć nie bedzie więc niech będzie ta sklejka.Kamikaa- szalejesz znowu ;-)
wczoraj mąz złożył to łóżeczko i jak dla mnie fajne, ale on ma zastrzeżenia co do wykonania... typu pokrywa na szufladę to zwykła sklejka... nic to, będzie jakie jest ;-)
faktycznie teak jest dość jasny, powiedziałabym, że wpada w pomarańcz nawet...
alex___
napisz do producenta, może produkują, a nie są wystawiane na allegro. mi się jeszcze to łóżeczko podobało:alex tylko szkoda że radek VII nie jest produkowany w kolorze orzech:-( bo też mi sie najbardziej podoba z tych wszystkich...
ŁÓŻECZKO ŁÓŻKA łóżeczka CHABER IV z szuf. (863518314) - Aukcje internetowe Allegro
, ale M zagłosował na Radka, więc tak już zostało
Dziewczyny z malymi dziecmi powiedzcie mi co myslicie o tych dostawkach do wozka ?
DOSTAWKA DO WÓZKÓW Buggy Board PRIMI SOGNI (877103495) - Aukcje internetowe Allegro
( wkleilam przykladowy model )
Tak sie zastanawiam czy ta dostawka sie sprawdzi w wozku ktory ma laczona raczke , ja mam emmaljunge city cross, dziecko bedzie musialo "wejsc"pod raczke zeby moc jezdzic na tej dostawce chyba. Przynajmniej tak to wyglada.
http://www.buggyboard.info/page.php?buggy=197&page=3g
U mnie w miescie to nie ma takich wynalazkow w sklepach, musialabym
podjechac do Warszawy ale jakos mi sie nie chce.
Moze ktos tego uzywal ?
DOSTAWKA DO WÓZKÓW Buggy Board PRIMI SOGNI (877103495) - Aukcje internetowe Allegro
( wkleilam przykladowy model )
Tak sie zastanawiam czy ta dostawka sie sprawdzi w wozku ktory ma laczona raczke , ja mam emmaljunge city cross, dziecko bedzie musialo "wejsc"pod raczke zeby moc jezdzic na tej dostawce chyba. Przynajmniej tak to wyglada.
http://www.buggyboard.info/page.php?buggy=197&page=3g
U mnie w miescie to nie ma takich wynalazkow w sklepach, musialabym
podjechac do Warszawy ale jakos mi sie nie chce.
Moze ktos tego uzywal ?
Ostatnia edycja:
Agniesiak85
Ładne
:-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Priscilla
Fan(ka)
Dziewczyny które uzywały nawilzacza: mam pytanie- Czy to normalne ze po pol godziny od włączenia go na podłodze i wokol niego wszystko było mokre??czy to tak ma dzialac? bo juz nie wiem co myslec...nie bawia mnie te mokre panele i szafki
Wszystko zalezy od modelu nawilzacza jaki wybralas. Ale generalnie, w zadnym z typow nie powinno byc takiego dzialania.
Podejrzewam, ze masz nawilzacz parujacy (wykorzystujacy zasade parowania) i stad ten efekt. Sa jeszcze nawilzacze ultradzwiekowe (poprzez drgania w wodzie wytwarza mikroskopijną mgiełkę, którą z kolei nadmuch rozprowadza w pomieszczeniu. Mgiełka/ para nie skrapla się, pozostaje w powietrzu przez dłuższy czas, co zwiększa jego wilgotność i poprawia mikroklimat).
Ja osobiscie mam nawilzacz/oczyszczacz tarczowy ( zanieczyszczone powietrze jest zasysane przez urządzenie, gdzie, za pomocą wody, zostaje oczyszczone z drobinek kurzu, pyłków itp. Zastosowana metoda jest podobna do oczyszczania powietrza podczas deszczu. Dodatkowo, oczyszczone powietrze zostaje nawilżone za pomocą specjalnych talerzy nawilżających. Srebrna elektroda jonizująca, zapobiega powstawaniu w wodzie glonów oraz zarodników bakterii - to tez bylo dla mnie wazne, ze nie dolewa sie zadnych chemikaliow majacych za zadanie zabijanie bakerii, ktore pozniej de facto wdychamy).
Urzadzenie chodzi u mnie non-stop - automatycznie sie zalacza i wylacza jak poziom nawilzenia w mieszkaniu osiagnie ustawiona przeze mnie wartosc. Ja jestem bardzo zadowolona. Nie ma oczywiscie zadnych bialych osadow na meblach na jaki skarza sie niektorzy uzytkownicy nawilzaczy i jest super cichutki - w trybie nocnym w ogole go nie slychac.
Tak wiec jesli dopiero co zakupilas nawilzacz, to w ciagu 10 dni mozesz go zwrocic (jesli kupowalas przez net) i wybrac model, ktory spelni Twoje oczekiwania
napisz do producenta, może produkują, a nie są wystawiane na allegro. mi się jeszcze to łóżeczko podobało:
ŁÓŻECZKO ŁÓŻKA łóżeczka CHABER IV z szuf. (863518314) - Aukcje internetowe Allegro
, ale M zagłosował na Radka, więc tak już zostało
Alex ja juz wybrałam, mąż zatwierdził:-) więc bedziemy zamawiać chyba tego radka z szufladą, ten pierwszy link który mi wysłałaś. Dzięki za pomoc
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
No ja własnie mam niby ultradzwiekowyWszystko zalezy od modelu nawilzacza jaki wybralas. Ale generalnie, w zadnym z typow nie powinno byc takiego dzialania.
Podejrzewam, ze masz nawilzacz parujacy (wykorzystujacy zasade parowania) i stad ten efekt. Sa jeszcze nawilzacze ultradzwiekowe (poprzez drgania w wodzie wytwarza mikroskopijną mgiełkę, którą z kolei nadmuch rozprowadza w pomieszczeniu. Mgiełka/ para nie skrapla się, pozostaje w powietrzu przez dłuższy czas, co zwiększa jego wilgotność i poprawia mikroklimat).
Ja osobiscie mam nawilzacz/oczyszczacz tarczowy (zanieczyszczone powietrze jest zasysane przez urządzenie, gdzie, za pomocą wody, zostaje oczyszczone z drobinek kurzu, pyłków itp. Zastosowana metoda jest podobna do oczyszczania powietrza podczas deszczu. Dodatkowo, oczyszczone powietrze zostaje nawilżone za pomocą specjalnych talerzy nawilżających. Srebrna elektroda jonizująca, zapobiega powstawaniu w wodzie glonów oraz zarodników bakterii - to tez bylo dla mnie wazne, ze nie dolewa sie zadnych chemikaliow majacych za zadanie zabijanie bakerii, ktore pozniej de facto wdychamy).
Urzadzenie chodzi u mnie non-stop - automatycznie sie zalacza i wylacza jak poziom nawilzenia w mieszkaniu osiagnie ustawiona przeze mnie wartosc. Ja jestem bardzo zadowolona. Nie ma oczywiscie zadnych bialych osadow na meblach na jaki skarza sie niektorzy uzytkownicy nawilzaczy i jest super cichutki - w trybie nocnym w ogole go nie slychac.
Tak wiec jesli dopiero co zakupilas nawilzacz, to w ciagu 10 dni mozesz go zwrocic (jesli kupowalas przez net) i wybrac model, ktory spelni Twoje oczekiwania
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Kupowalam w sklepie
A mozesz podac marke i model jaki masz?
Priscilla
Fan(ka)
No ja własnie mam niby ultradzwiekowy
Kupowalam w sklepie
A mozesz podac marke i model jaki masz?
To przy ultra nie powinno byc takiego efektu. Reklamuj, a najlepiej staraj sie to zwrocic - jesli to maly sklep rozmawiaj z wlascicielem i opisz mu problem.
Jesli nic sie nie uda zalatwic, wystaw na allegro jako nietrafiony prezent na swieta ;-)
A na pewno go dobrze zlozyliscie, wszystko zamontowaliscie (filtry etc?)
Ja mam boneco 2055d Boneco 2055D Air Washer - Powered by BST, ale jak dla mnie cena jest mocno zawyzona (ja dalam 1000). Ale poczytaj inne fora - jest sporo polecanych nawilzaczy ultra, ktore tez dzialaja wysmienicie a kosztuje 4 razy mniej
Ostatnia edycja:
reklama
Tylko że maja same duze obwody i nie maja fiszbin :-(Bardzo fajne biustonosze ma firma Alles. Ze względu na duże rozmiarynoszę je w ciąży