reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

!BjUqqCw!mk~$(KGrHqUOKiUEsoIvo2ToBLTIHdG43!~~_1.JPG

!BjUo55Q!2k~$(KGrHqQH-D4Es94M15!5BLTH+PMLoQ~~_35.JPG

!BjUqp!QBmk~$(KGrHqIH-EYEs8QRORBOBLTIHYEMJw~~_35.JPG

!BjUqo,wCGk~$(KGrHqQH-DQEs+cV,F0PBLTIHVbfZw~~_35.JPG

!BjUqppw!mk~$(KGrHqQH-E!Es9usjt3PBLTIH,4Og!~~_35.JPG

reklama
musze na raty bo komp sie wylacza i wszystko kasuje :/
!BjUrZowBmk~$(KGrHqIH-CQEsTh58i+oBLTIK6u8rg~~_35.JPG

!BjUr,ywBWk~$(KGrHqEH-CMEs82!7kJoBLTIL!Ou)w~~_35.JPG

Wszystko od jednej sprzedajacej :) ona jest z Wloch i jak uda sie kupic wszysko to nawet taniej wysle :))
W niedziele koniec aukcji :) rozmiary 74-80 :))

no to ja dziewczyny po zakupach w tesco, jeszcze tylu ciężarnych na raz w jednym sklepie nie widziałam! bardzo fajne są body z długim rękawem po 11zł za 2 szt, poza tym lovela w promocji za 17,99, kocyki, pościel, reczniki dziecięce też w promocji, ale nie oglądałam szczegółowo, bo już mam. Były też pajace i body pakowane po 3 i 5 szt z serii disneya 30% taniej niż normalnie, no i chusteczki z pampersa pakowane po 6 paczek za 25zł. Wydałam 150zł, ale zaoszczędziłam 100zł - mój M skwitował to tylko jednym zdaniem "no popatrz jaka Ty oszczedna" (nie doszukiwałam się ironii:))

Ja tez zaliczyłam:-)! Ale kupiłam półśpiochy takie misiowe za 11 zł ,bluzę polarkową za 15 zł, proszek Lovela oraz waciki dla dzieci. Niby nic ale zawsze!!!

Powiedzcie co kupiłyście do mycia maluszka w tych pierwszych dniach!??

Kamikaa- szalejesz znowu ;-)

Dziewczyny orientujecie się może czy to łóżeczko KLUPŚ RADEK jest też w kolorze orzechowym? Bo na allegro widze tylko w kolorze teak a moje meble w sypialni sa ciemniejsze wiec wolalabym orzech;-)

ja kupiłam Radka VII, wczoraj poskładaliśmy, bajeczne:) a szuflada w małym mieszkaniu to rewelacyjny bajer

wczoraj mąz złożył to łóżeczko i jak dla mnie fajne, ale on ma zastrzeżenia co do wykonania... typu pokrywa na szufladę to zwykła sklejka... nic to, będzie jakie jest ;-)
faktycznie teak jest dość jasny, powiedziałabym, że wpada w pomarańcz nawet...

kamikaa - ty spokojnie moglabys miec trojaczki :-D i moglabys robic pranie raz w tygodniu - spokojnie mialabys zapas :-D Ubranka przesliczne :tak:

reklama
Do góry