reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Ja mam podobne tylko ciut dłuższe, ale można je opuścic:tak: Zamszowe:tak: Super wygodne:tak:

Załączniki

• P1016355.JPG
    P1016355.JPG
    17,8 KB · Wyświetleń: 34
niby na nie byla moda na wiosne, ale oczywiscie mi sie wtedy nie podobaly... a teraz strasznie.
a ja szukam czegos na jesien na plaskim, bo przeciez nie mam w czym chodzic... wszystko na wysokim obcasie. a w sklepach jeszcze nic konkretnego na jesien nie daja..:-(

U nas w sklepach to już są.. ale ceny...z kosmosu:szok:
Dlatego pochodze trochę w tych swoich śmiesznych zamszowych mini kozaczkach a potem juz zimówki bedę nosic z tamtego roku. Tylko ciekawe czy założę te kozaki bo pewnie nogi będe miec juz spuchniętę:baffled:

asia tą kieckę kupiłaś też w h&m??? bo na taką poluje, taką ołówkową...

co do kozaczków to ja planuje kupić sobie "saszki". One są dość luźne w kostce i bardzo wygodne, a nawet z futerkiem.

tak - kiecke kupiłam w H&M - jest z elastycznego, sztucznego materiału, ale mi to nie przeszkadza. Z tyłu zapinana na odkryty metalowy zamek i cała jakby poprzeszywana w poprzek. Długośc mniej więcej do kolan.
Co do butów, to też myślałam o saszkach. Tylko wole ze skory, bo zimą w mieście lubi być chlapa i zamszowe odpadają, chociaz sa moim zdaniem ładniejsze ;-)Na allegro jest ich pełno, ale buty osobiscie wole przymierzyć. na pewno kupie o rozmiar większe (conajmniej) właśnie ze wzgledu na te popuchniete nogi.

Hej a co myślicie o takich np pasach ciążowych?

JEDYNE NA ALLEGRO PASY CIĄŻOWE ZE STÓPKAMI !!!! (736310115) - Aukcje internetowe Allegro

Zastanawiam się nad kupnem ale nie wiem czy to będzie wygodne i czy jest sens:confused::confused:
ja takie widziałam na allegro za 7zł:tak: Ja myślę, że może się przydac jak chcesz założyc bluzeczkę, która już zrobiła się ciut krótsza to zakładasz pas i gra gitara:tak:Wogóle ładnie to wygląda i w brzuszek ciepło:tak:Można nosic na ubraniu jako ozdoba i pod ubraniem, żeby brzuszek nie marzł jak bluzeczka się ściąga do góry:tak:

Ja dostałam taki pas od kuzynki z napisem "Brzuszek zajęty!" :-D:-D
Kurczę, ale tak wogóle jestem zła, bo spodnie, które kupiłam po praniu ROZLAZŁY SIĘ W KROKU!! :angry: Nie mam już w czym chodzić, bo w dresowych spodniach do pracy nie pójdę. :no:

reklama
Do góry