reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

kochana ja ten wozio dzisiaj w tym sklepie tam widzialam z tymi uzywanymi rzeczami :) zrobie fotke chyba i wtedy wkleje to powiecie czy warto :)
Ile chcecie przeznaczyc na zakup wozka ? i kiedy juz powaznie pomyslicie o jego zakupie ?tam byly nawet mebelki i taka jedna swietna kolyska chyba sie nazywa :) drewniana wow za 40 euro z tym daszkiem i z wszystkim w srodku ja musze miec :) M w poniedzialek tam biore :)
Nam to się znajomi składają na wózio:tak::-) My wybieramy model a oni finansują:tak::-)

reklama
Pochwalilam sie tesciowej ze kupilam niuni juz pare rzeczy a ona na to "NIE WOLNO KUPOWAC TAK WCZESNIE " jejku jakiego dola mi wkrecila juz mam wyrzuty sumienia :( moja kuzynka tez kupowala ciuchy i rzeczy bardzo wczesnie chyba od 2-miesiaca jak sie dowiedziala o ciazy :) zeby nie potem wszystko na raz :) wiadomo wozka jeszcze nie kupuje ale pierdolki juz moge czy jak ?
Mam wiezyc we wszystkie zabobony i achhhhhhhhhhh tak latwo jest komus humor popsuc :(

Kamilka nie przejmuj sie zabobonami,ja kupowalam i dostawalam wczesniej rzeczy dla dzieciakow i sa zdrowe.Ja zamierzam jak tylko doktor powiem mi co bedziemy mieli tez kupowac.A tesciowa niech cie nie denerwuje bo to bardziej dzidzi zaszkodzi

Popieram !!Nie przejmować się zabobonami.Mnie one tak wkurzają:crazy::crazy:. Jak kupienie ubranka może wpłynąć na zdrowie czy też życie dziecka? hmmmm:wściekła/y:
Ja też szybciutko zaczełam kupować ubranka dla synka w pierwszej ciąży i wszystko jest ok.:-):tak:

super to ponczo :-)
wygląda na porządne, jak już dostaniesz to napisz, czy w realu też takie fajne,
podobają mi się rzeczy u tego sprzedającego

ja wczoraj kupiłam spodnie na allegro, nowe, bo z używanych prawie nie było mojego rozmiaru, na jednej aukcji mnie przebili, a na następne nie chciało mi się czekać tydzień eh... trudno :-(
jak przyjdą w nast. tyg to opiszę moje wrażenia, kosztowały z wysyłką 80 zł, więc i tak duuużo taniej niż w sklepie
link-moje spodnie na allegro

kamikaa nie przejmuj się gadaniem teściowej... to starodawne myślenie :nerd:
Uważam, że jak się ma ochotę coś kupić to trzeba to kupić bo w końcu samopoczucie mamy tez ma wpływ na dzidziusia :-D a takie zakupy są przecież takie cudowne...
a kupowanie wszystkiego po porodzie jest dla mnie nie wykonalne... przeciez później nie ma się tyle czasu, jeszcze tu boli tam boli...

ja mam pełno super ciuszków po Olku ale jak się dowiem na usg że to będzie dziewczynka na 100% to też polecę coś kupić...:-D:-D:-D

reklama
Hejka:-)
No też przyznam, ze ponczo super -to brazowo-zółte bardzo mi sie podoba, i Monia te spodnie też bardzo fajne.
Ja kilka rzeczy dostałam od dwóch koleżanek-tegorocznych majóweczek. I na razie zachwycona jestem spodniami -ciązówkami, ale wygoda:-), choć wkładam je tylko na wizyty do lekarki, bo tak to leżę:-(
Nie mogę się doczekać, jak już będę mogła poparadowac z moim brzuszkiem:-)

Do góry