reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Moje dzieci butle pily do 4,5 roku.Grysik musial byc na dzien dobry i na dobranoc.Nie przeszkadalo mi bo corcia byla ogolnie niejadkiem wiec wiedzialam ze przynajmniej to zjadla.A synek tez wszystko wcinal ale mlecio musialo byc zanim jeszcze oczy otworzyl.Teraz tez tylko juz z platkami

reklama
Siostrzyczka w sierpniu skonczyla 2 latka.

A wasze pociechy jedza chipsy, cukierki i inne slone przekaski?

Mi sie chusta bardzo podoba, fajnie wyglada. Albo nosidelko, fajnie ze nie zawsze trzeba szarpac z wozkiem :-)

Co sądzicie o chustach do noszenia dzieci? Różnie mówią, jedni, że można dziecko w nich nosić od urodzenia a inni, że trochę później. Podobno dziecka na początku nie można nosić pionowo, czy to prawda?
Ja planuję kupić chustę :tak:. Trochę się boję, czy będę umiała wiązać, ale spróbuję :-)

a to moje wczorajszye zakupy :-)

rozciagliwy sweterek.
3358vg8.jpg

spodniczka.
j0hflf.jpg

biała zwykla bluzeczka na długi rekaw. lekko pognieciona bo lezala w torebce :)
2ueqxza.jpg

a najbardziej jestem wlasnie z tej bluzeczki zadowolona.
mjxs12.jpg

Piękne ciuszki:tak::-)
Ta ostatnia bluzeczka jest super:tak::-) mam podobną tylko fioletową i tak jakby na drutach robioną:tak: i właśnie szzukam takiej zwykłej białej na długi rękaw pod spód bo ten mój fiolecik ma na górze pod golfikiem białe snieżynki i jest na krótki rękaw:tak:

mój je od niedawna krówki. Chipsy czasem podkradnie, chociaz mu nie pozwalam. Chyba że prażynki - to mu pozwalam :-). Czekolady nie może, bo ma podejżenie o alergię, chyba go wogóle zsypuje po tych wszytskich chemiach w słodyczach (EEE i spulchniaczach), więc nie dostaje

rowniez szukalam bialej na dlugi rekaw, bo mam wiele fajnych koszulek na ramiaczka, cos ala tuniczki i musialyby isc na dno szafy jak sie zrobi chlodniej. A tak to zakladam biala na dlugi rekaw, na wierzch tuniczke i jazda :-)

reklama
Do góry