reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

co do oddzielnego pokoiku dla dziecka super :-)
dziecko spiace razem z rodzicami to porazka. Karola rodzice juz od niepamietnych czasow spia oddzielnie bo zawsze ktorys rodzic spi z dzieckiem.

Jednak my nie bedziemy mieli poki co tej mozliwosci, ale na pewno bede chciala zeby dzieciaczek spal u siebie w lozeczku :tak:

reklama
dokładnie my nie mieliśmy oddzielnej sypialni, karmiłam Olke przez pół roku a nigdy nie spała z nami.w pokoju stało łóżeczko i to było jej miejsce do spania. i to się sprawdziło bo jak skończyła rok to została przeniesiona do własnego pokoju i nie było kompletnie żadnych kłopotów. teraz też tak planujemy, początkowo z maluchem w jednym pokoju ale osobno a potem dzieciaki będą w pokoju razem

My mamy małe dwupokojowe mieszkanko. Mniejszy pokój jak tylko się wprowadziliśmy został przeznaczony dla dziecka. Także stoi tam tylko wielka szafa z ubraniami. Na początku i tak chcę mieć łóżeczko w pokoju gdzie śpimy, ale jak tylko podrośnie będzie miało swój pokoik:tak:

Agniesiak pokaz wozeczki?
NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (702668257) - Aukcje internetowe Allegro

My szukamy wózeczka wlaśnie w takim stylu:tak: Widzieliśmy już w sklepie podobny tylko tylne kółka były ciut mniejsze niż te na powyższym zdjęciu. Tylko kurka nie zapytaliśmy o model:confused2: Będziemy musieli pójśc do sklepu jeszcze raz:tak: Bo wogole nam się znajomi składają na wózek:tak::-):-DTaka niby niespodzianka miała byc dla nas ale jedna kolezanka się niechcący wygadała;-)To i lepiej bo teraz bez problemu model im podamy:tak:
A! i jeszcze taki:

JET BABYACTIVE 2009!!! HIT + Fotelik! 3w1! (725584302) - Aukcje internetowe Allegro

oczywiście kolory można sobie wybrac:tak:;-):-)

Neska ładne te wózeczki:tak:
ten pierwszy to rzeczywiście mały ten koszyk ma.. ale ten drugi mi się podoba bardziej:-) Zresztą, aj to każdy uwielbiam z takich własnie typów z kółkami przednimi mniejszymi:tak:

NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (702668257) - Aukcje internetowe Allegro

My szukamy wózeczka wlaśnie w takim stylu:tak: Widzieliśmy już w sklepie podobny tylko tylne kółka były ciut mniejsze niż te na powyższym zdjęciu. Tylko kurka nie zapytaliśmy o model:confused2: Będziemy musieli pójśc do sklepu jeszcze raz:tak: Bo wogole nam się znajomi składają na wózek:tak::-):-DTaka niby niespodzianka miała byc dla nas ale jedna kolezanka się niechcący wygadała;-)To i lepiej bo teraz bez problemu model im podamy:tak:
A! i jeszcze taki:

oczywiście kolory można sobie wybrac:tak:;-):-)

Mamy podobne gusty bo oba wózki mi też wpadły w oko na allegro jak szukalam sama:-) i mojemu męzowi też sie bardzo podobały :-) ale wózek najpierw trzeba w sklepie oblookać a dopiero kupić na allegro więc my też wybralismy się po sklepach za wózkami:) tylko ze sklepy w galeriach maja bardzo mało wózków i musismy poszuać jakiejs hurtowni gdzie bedzie mega duzy wybór :tak: napewno nie chcę wóżka 3kołowego:eek: i oba wózki mają skrętne przednie koła..zastanawiam się czy to plus czy minus?? Wyobrazam sobie wózek w galeriach na zakupy jak czasami sam skręca i nie chce jechać:eek: ale takie skretne to duże ułatwienie bo nie trzeba cpodnosic wózka by nim skręcić:) sama nie wiem??

Ostatnia edycja:
Neska 11 dziś bobuszowałam sobie nieco po allegro i wpadł mi w oko ten espiro vector 4 air:tak:, tylko ten kolorek w zieleni lub beżu. Moja psiapsióła ma z tej firmy wózek tylko model z 2008 -atlantic i jest bardzo z niego zadowolona. Jest w miarę lekki, zgrabny i przede wsztskim niedrogi.Poza tym czytałam opinie na internecie i poza tym małym koszem,to nie wymieniali ludzie innych wad.

Ja tez jestem zdania, ze trzeba wózek obejrzeć, więc może za miesiąc jak już będę mogła dreptać, pojadę go obejrzeć;-).

reklama
Do góry