reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Mamy podobne gusty bo oba wózki mi też wpadły w oko na allegro jak szukalam sama:-) i mojemu męzowi też sie bardzo podobały :-) ale wózek najpierw trzeba w sklepie oblookać a dopiero kupić na allegro więc my też wybralismy się po sklepach za wózkami:) tylko ze sklepy w galeriach maja bardzo mało wózków i musismy poszuać jakiejs hurtowni gdzie bedzie mega duzy wybór :tak: napewno nie chcę wóżka 3kołowego:eek: i oba wózki mają skrętne przednie koła..zastanawiam się czy to plus czy minus?? Wyobrazam sobie wózek w galeriach na zakupy jak czasami sam skręca i nie chce jechać:eek: ale takie skretne to duże ułatwienie bo nie trzeba cpodnosic wózka by nim skręcić:) sama nie wiem??
Kochana to nieprawda, że się skręcają przednie kółka wtedy, kiedy nie chcesz. Ja uważam, że skrętne przednie koła to duuży plus:tak: Jeździłam takim wózkiem bo Filipek, którego byłam niańką miał taki i choc miał 2,5 roku plus zakupy w koszyku pod spodem to idealnie nim manewrowałam:tak: no i najważniejsze, że można te kółka blokowac:tak:Więc jak nie chcesz miec skrętnych to blokujesz i już:-)

reklama
wczoraj bylam w sklepie z wozkami i nie moge sie zdecydowac na wozek trzy czy cztery kola
Jeep Overland Limited Jogger - Orange/Grey - Kolcraft - Babies "R" Us
sprawdzalam swietnie sie prowadzi i do tego te glosniki i podlaczenie na ipoda.tylko musialabym dokupic fotelik

Czy ten tylko inny kolor
Chicco Cortina Travel System Stroller - Miro - Chicco - Babies "R" Us
tez dobrze sie prowadzi.Chyba poczekam z decyzja

Co do lozeczka to jestem juz zdecydowana:
Storkcraft Tuscany 4-in-1 Stages Crib - Espresso - Storkcraft Baby - Babies "R" Us
Potem moge zrobic z niego lozko jak bedzie wieksze tylko materac zmienie.
Materacyk mam,bo kupilam na garage sale nowiutki jeszcze w foli za 10$ wiec zaoszczedzilam
Moj twierdzi ze czas na zakupy,ale ja lubie chodzic i ogladac

wczoraj bylam w sklepie z wozkami i nie moge sie zdecydowac na wozek trzy czy cztery kola
Jeep Overland Limited Jogger - Orange/Grey - Kolcraft - Babies "R" Us
sprawdzalam swietnie sie prowadzi i do tego te glosniki i podlaczenie na ipoda.tylko musialabym dokupic fotelik

Czy ten tylko inny kolor
Chicco Cortina Travel System Stroller - Miro - Chicco - Babies "R" Us
tez dobrze sie prowadzi.Chyba poczekam z decyzja

Co do lozeczka to jestem juz zdecydowana:
Storkcraft Tuscany 4-in-1 Stages Crib - Espresso - Storkcraft Baby - Babies "R" Us
Potem moge zrobic z niego lozko jak bedzie wieksze tylko materac zmienie.
Materacyk mam,bo kupilam na garage sale nowiutki jeszcze w foli za 10$ wiec zaoszczedzilam
Moj twierdzi ze czas na zakupy,ale ja lubie chodzic i ogladac
Jak dla mnie to ten wózek Chicco Cortina ma kiepskie kółka.. takie małe.. wydaje mi się, że dziecko będzie się strasznie "trzęsło". Wolę gumowe, pompowane kółka:tak: Łóżeczko extra:-) Bardzo mi się podoba:tak: Wracając do wóżków to ja jestem przekonana do czterokołowych:tak:;-)

Chicco uchodza za delikatne wozki i nie na polskie chodniki, ale owerlene zdaje sie mieszka za granica wiec moze tam sie sprawdzi :-)
No i zwracajcie uwage jakie jest siedzisko spacerowki - jest sporo osob wypowiadajacych sie negatywnie o siedziskach kubelkowych - nie da sie ich rozlozyc calkiem na plasko - lepsze sa te tradycyjne moim zdaniem :tak: choc zaznaczam, ze kubelkowego nie mialam

Tutaj duze kolka to tylko w wozkach trzykolowych lub takich juz ponad 1000$ a ja nie zamiezam tyle wydawac bo szkoda mi bo w wiekszosc wszedzie i tak albo samochodem a w parkach i tak sa chodniczki i wszedzie sa podjazdy wiec pewnie dlatego nie ma wozkow z duzymi kolkami.Przeszlam juz wszystkie sklepy i wszystkie maja takie kolka.A z Polski nie bede sprowadzac.Taki mi wystarczy na moje potrzeby.Zreszta nie wiem na ktory sie zdecyduje.

No jasne, skoro macie dobre chodniki i wszystko jest oki to czemu nie;-) Szkoda, że u nas w Polsce nie ma takich chodników.. no i podjazdy nie są wszędzie..eh.. cała Polska;-)

reklama
Piękne wózeczki :tak::-)
ja własnie z takich będe kupowac:tak::-) Tzn. znajomi nam się składają :tak::-)
Chodzi mi o te kołka:tak:Uwielbiam gdy przednie są skrętne i mniejsze, super się je prowadzi:tak::-)

Do góry