Agniesiak85
Fanka BB :)
Mamy podobne gusty bo oba wózki mi też wpadły w oko na allegro jak szukalam sama:-) i mojemu męzowi też sie bardzo podobały :-) ale wózek najpierw trzeba w sklepie oblookać a dopiero kupić na allegro więc my też wybralismy się po sklepach za wózkami tylko ze sklepy w galeriach maja bardzo mało wózków i musismy poszuać jakiejs hurtowni gdzie bedzie mega duzy wybór napewno nie chcę wóżka 3kołowego i oba wózki mają skrętne przednie koła..zastanawiam się czy to plus czy minus?? Wyobrazam sobie wózek w galeriach na zakupy jak czasami sam skręca i nie chce jechać ale takie skretne to duże ułatwienie bo nie trzeba cpodnosic wózka by nim skręcić sama nie wiem??
Kochana to nieprawda, że się skręcają przednie kółka wtedy, kiedy nie chcesz. Ja uważam, że skrętne przednie koła to duuży plus Jeździłam takim wózkiem bo Filipek, którego byłam niańką miał taki i choc miał 2,5 roku plus zakupy w koszyku pod spodem to idealnie nim manewrowałam no i najważniejsze, że można te kółka blokowacWięc jak nie chcesz miec skrętnych to blokujesz i już:-)