reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Malowanie a noworodek

Datusia

Początkująca w BB
Dziewczyny mam pytanie
na 10 dni przed terminem wyznaczonego CC mam się zgłosić do szpitala. Po CC pewnie ze 4 doby będę w szpitalu. Czy przez te 14 dni jak mąż wymaluje naszą sypialnię w której oczywiście będzie łóżeczko i Maluszek będzie spał to bezpieczny czas żeby się wszystko wywietrzyło?

reklama
Rozwiązanie
U
Teraz są farby które nie szkodzą można Nawet kupić bezwonną. Nawet jak pomaluje dzień szybciej to nic się nie stanie a zapach się szybko ulotni.
Dlaczego przewidujesz, że 4 dni Cię będą trzymać? Ja urodziłam w poniedziałek, a w środę byłam w domu.
Ja bym nie zostawiała tego na ostatnią chwilę. Równie dobrze może zdarzyć się tak, że jak Cię przyjmą na oddział, to się zacznie akcja porodowa. Ja też miałam mieć cc w wyznaczonym terminie, a urodziłam równo tydzień wcześniej. Niestety tu się nie da wszystkiego przewidzieć.

tak, chce zacząć jak tylko odstawi mnie do szpitala. W najgorszym wypadku będziemy spać piętro niżej :) W szpitalu w którym mam rodzić po cc trzymają 4 doby, tak koleżanka wyszła a nie miała żadnych komplikacji. Może dlatego że 3 doba to była niedziela?

Czyli możemy odświeżać, dziękuje dziewczyny :)

Teraz są farby które nie szkodzą można Nawet kupić bezwonną. Nawet jak pomaluje dzień szybciej to nic się nie stanie a zapach się szybko ulotni.

Rozwiązanie
Do góry