reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki w uk :)

U nas ...wrocilam dzis do pracy po 3 tyg wolnego+ sick ...masakra wstac na 5 .
Czuje sie ok jak sie przerobie to kregoslup daje mi popalic jak dzis ;-/ bleh malyy bombarduje all day :D i duzo sie dzieje bo planujemy sprzedac dom i kupic nowy wiekszy....ale to nie takie easy! :-((( tymczasem ide juz spac bo jutro znow na 5

reklama
Paulina to duzo zdrowia
mamusia blaneczki chcesz załatwić wszystko jeszcze porodem jak sie uda? No po takiej przerwie trudno sie poderwac z łóżka.
Ja mam problemy ze spaniem budze suw po 3 i tak leżę i pomyśleć ze tak do końca ciąży a później brak perspektyw ba sen.ja chcialam kupic coś dla chlopca ale brzydkie te ubranka nic mi w oko nie wpadlo jeszcze poszukam.Dzis chce kupić materiał na pokusie i kolderke,bumper mam zamiar uczyć no jakas dzianine dla mojej księżniczki na kiecke.Mam tez wizyte u endo zobaczy wyniki badan.No i szukam jakiejś dostawki dla młodej bo ona taka wozkowa nie chce chodzić na spacerach raczej nie będzie chciała tak szybko wozek opuscic

A ja mialam wolne caly tydzien I razem z mezem spedzalismy czas az mi sie nie chcialo na BB wchodzic za czesto :p przemeblowalismy dom I zdecydowalismy sie ze zostaniemy przez rok, moze poltora I bedziemy zbierac na depozyt na kupno. Jak sie nie uda to wynajmiemy cos wiekszego.
Teraz powrot do stresujacej pracy, dom, jedzenie spanie I tak w kolko :-)

No straszna cisza...dzien jak co dzien wstalam ide sie wykapac i sprzatac dom bo moje dziewczyny robia mi taki syf ze szok...;-/ noi moze dokonamy dzis 1 powaznego zakipu lozeczka ;)) a Ty nie pracujesz? Ze tyle czasu w Polsce jestes?!

U mnie burzy nie bylo na szczescie ale byly wielkie deszcze I wiatry znowu.. Czy tez macie dosyc tej pogody tak samo jak ja? Na szczescie dojechalam do pracy bo nie bylo az tak bardzo zalane :/ a pozatym to praca, jedzenie I spanie :-) duzo jedzenia :D tez tak duzo jecie? Odkad mi mdlosci przeszly nie moge przestac jesc I jestem wiecznie glodna.. Brzuch mi przestal rosnac, dalej wyglada jakbym byla w 16-17tc a nie w 23 :/ ale Alex sie rusza caly czas coraz mocniejsze kopniaczki czuje wiec jestem spokojna :)

Mamusia Blaneczki widze, ze kupiliscie to lozeczko :-) pokaz jakies zdjecia :-)

reklama
Witam was
Jak zakupy dla waszych pociech? Też się zastanawiam nad mata oddechu co prawda przy corce jej nie mialam no ale...w lutym chce lozeczko kupic.fotelik i kosyske juz mam troszke ubran 0-3 jeszcze 7 tygodni do ostatniego usg.corka byla bardzo mala 2.5kg ciekawe jak teraz ruchy kopniaki sa zupelnie inne bardziej intensywnie

Do góry