reklama
ja tez dzisiaj rano pojechalam jednak bete zrobic -nie wiem po co w sumie ale pojechalam
jakos dalej nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy
a jak to jest z tym odczytywaniem bety - bo np 311 miesci sie w dwoch zakresach - 3-4 i 4-5 tydz - to ktory jest wlasciwy?
jakos dalej nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy
a jak to jest z tym odczytywaniem bety - bo np 311 miesci sie w dwoch zakresach - 3-4 i 4-5 tydz - to ktory jest wlasciwy?
perelka86
Fanka BB :)
heja
A ja tak lubie ser zółty toż duż o rzeczy nie mogę jeść
martuskubus tak jeśli dużo badan to i dużo fiołek spokojnie dasz radę, ale wiem że to przerażające jest
alxa mój gin czekał na serduszko, aż będzie w poprzedniej ciąży dopiero wtedy założył karte więc spokojnie
Ptysia to zależy od długości cykli , kiedy owulacji no i zagnieżdzenie
Ja mam dzisiaj dentyste i starsznie się boję
A ja tak lubie ser zółty toż duż o rzeczy nie mogę jeść
martuskubus tak jeśli dużo badan to i dużo fiołek spokojnie dasz radę, ale wiem że to przerażające jest
alxa mój gin czekał na serduszko, aż będzie w poprzedniej ciąży dopiero wtedy założył karte więc spokojnie
Ptysia to zależy od długości cykli , kiedy owulacji no i zagnieżdzenie
Ja mam dzisiaj dentyste i starsznie się boję
Ptysia większość z nas prowadzi swoje wykresy gdzie zapisuje temperaturę, śluz i dzięki temu wie kiedy ma owulację i dzięki temu dokładniej wiemy kiedy zaszłyśmy w ciążę. U mnie na przykład termin wg miesiączki to 26 kwiecień... ale wg owulacji 2 maj ponieważ mam dłuższe cykle niż te "kalendarzowe". Bo jak wiemy każda kobieta jest inna.
A wykres np. : Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend ten jest mój z ostatniego miesiąca
Perełka więc niech Wam wszystkim będzie, przestaję się denerwować i czekam do następnej wizyty gdzie już na pewno będzie serducho biło i dostanę kartę ciąży
A wykres np. : Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend ten jest mój z ostatniego miesiąca
Perełka więc niech Wam wszystkim będzie, przestaję się denerwować i czekam do następnej wizyty gdzie już na pewno będzie serducho biło i dostanę kartę ciąży
Ostatnia edycja:
CrystalEye
Zaciekawiona BB
Witam zapraszam wszystkie mamusie których termin porodu wypada ma maj 2014 Ja wprawdzie będę testowała za 10 dni ale mam przeczucie ze zobaczę swoje dwie kreseczki
reklama
CrystalEye
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny ja też mam nadzieje zostac majówką co prawda testuje dopiero za 10 dni.Trzymajcie kciuki i grzejcie mi miejsce pozdrawiam wszystki mamusie Dodam ze mieszkam w Irlandii, i byłaby to moja druga ciąza
Podziel się: