reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Dziewczyny a Mam do Was takie pytanie:D

czy jak juz wiecie,ze Gosci w Was Fasoloeczka to czy sie Przytulacie z Waszymi Mezczyznami - z penetracja?:p

reklama
Ja dzis bylam w lekarza na pierwszej wizycie i w zasadzie nic sie nie dowiedzialam. POtwierdzila tylko ze pierwsze usg bedzie w ok 12 tygodniu bo wczesniej nic by to nie dalo wg irlandzkiej sluzby zdrowia, wczesniejszy skan tylko by potwierdzil ciaze a 12 tyg to juz mozna duzo sprawdzic.
nie wiem co robic bo prywatne usg kosztuje od 100euro w gore..

reka mi zaraz odpadnie bo az 4 pelne fiolki krwi oddalam. pytala czy jeden test zrobilam na ja jej ze z 6 to juz ona nie robila w gabinecie. uwierzyla na slowo :)
ale jak sie denerwowalam w poczekalni :) w koncu nie co dzien ma sie pierwsza wizyte w ciazy :)

wyniki badan beda za 10 dni, masakra jakas bo w Polsce zawsze byly po kilku godzinach a tu az 10 dni.
dzis mialam mega mdlosci, w pracy niestety :( pracuje z klientami i nie bylo to mile.

wymotujecie czy tylko was mdli? u mnie poki co to drugie na szczescie.

co wy na to zeby dopisac do tableki wiek i ktora to ciaza??

aNILEWE ja jestem z Tipperary a ty??:) mam do Was dziewczyny pytanie. Odraz sorki za takie pytanie. Ale jaki macie śluz, te któe sa juz w ciązy??? Bo ja juz zgłupiałam. Ostatnią miesiączke miałam 8,08. myślałam ze owulacje miałam około 24.08.(wywnioskowałam to na podstawie śluzu.(jak białko kusze- rozciągliwe) Ale dalej mam tak MORKO. Ostatni cykl miałam 28 dni, zazwyczaj mam 30-31 dni. Juz sama nie wiem co mam myśleć:( Jeszcze nigdy nie miałam za przeproszeniem tak długo mokro w majtkach. i ciągle mnie boli lewy jajnik i nawet troche w krzyżu tez po lewej stronie.

Ja czasem latam z Cork do Pl :):) Mam nadzieję ze coś we mnie wykiełkuje:):):) Trzymajcie kciuki:):):) te 10 do testowania będzie sie teraz ciągło i ciągło :crazy:

reklama
Trzymaj, trzymaj:):) I grzej mi miejsce:D:D za parę dni napisze czy mi sie udało:):) Ja tez trzymam kciukaski za wszystkie przyszłe mamuśki:):) Mam nadzieje że za niedługo ta tabelka sie rozszerzy. A wszystkim już szcześliwym posiadaczką dwóch kreseczek życze jak najmniej mdłości.... :):):) :-p:-p

Do góry