reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Dziewczyny a Mam do Was takie pytanie:D

czy jak juz wiecie,ze Gosci w Was Fasoloeczka to czy sie Przytulacie z Waszymi Mezczyznami - z penetracja?:p

reklama
Ja dzis bylam w lekarza na pierwszej wizycie i w zasadzie nic sie nie dowiedzialam. POtwierdzila tylko ze pierwsze usg bedzie w ok 12 tygodniu bo wczesniej nic by to nie dalo wg irlandzkiej sluzby zdrowia, wczesniejszy skan tylko by potwierdzil ciaze a 12 tyg to juz mozna duzo sprawdzic.
nie wiem co robic bo prywatne usg kosztuje od 100euro w gore..

reka mi zaraz odpadnie bo az 4 pelne fiolki krwi oddalam. pytala czy jeden test zrobilam na ja jej ze z 6 to juz ona nie robila w gabinecie. uwierzyla na slowo :)
ale jak sie denerwowalam w poczekalni :) w koncu nie co dzien ma sie pierwsza wizyte w ciazy :)

wyniki badan beda za 10 dni, masakra jakas bo w Polsce zawsze byly po kilku godzinach a tu az 10 dni.
dzis mialam mega mdlosci, w pracy niestety :( pracuje z klientami i nie bylo to mile.

wymotujecie czy tylko was mdli? u mnie poki co to drugie na szczescie.

co wy na to zeby dopisac do tableki wiek i ktora to ciaza??

aNILEWE ja jestem z Tipperary a ty??:) mam do Was dziewczyny pytanie. Odraz sorki za takie pytanie. Ale jaki macie śluz, te któe sa juz w ciązy??? Bo ja juz zgłupiałam. Ostatnią miesiączke miałam 8,08. myślałam ze owulacje miałam około 24.08.(wywnioskowałam to na podstawie śluzu.(jak białko kusze- rozciągliwe) Ale dalej mam tak MORKO. Ostatni cykl miałam 28 dni, zazwyczaj mam 30-31 dni. Juz sama nie wiem co mam myśleć:( Jeszcze nigdy nie miałam za przeproszeniem tak długo mokro w majtkach. i ciągle mnie boli lewy jajnik i nawet troche w krzyżu tez po lewej stronie.

Ja czasem latam z Cork do Pl :):) Mam nadzieję ze coś we mnie wykiełkuje:):):) Trzymajcie kciuki:):):) te 10 do testowania będzie sie teraz ciągło i ciągło :crazy:

reklama
Trzymaj, trzymaj:):) I grzej mi miejsce:D:D za parę dni napisze czy mi sie udało:):) Ja tez trzymam kciukaski za wszystkie przyszłe mamuśki:):) Mam nadzieje że za niedługo ta tabelka sie rozszerzy. A wszystkim już szcześliwym posiadaczką dwóch kreseczek życze jak najmniej mdłości.... :):):) :-p:-p

Do góry