reklama
Straciatella
Fanka BB :)
stazi- jasne :-) w okolicy terminu @ nie, ale teraz to już spokojnie. Pytałam o to dzisiaj ginke
hej dziewczyny ja też mam nadzieje zostac majówką co prawda testuje dopiero za 10 dni.Trzymajcie kciuki i grzejcie mi miejsce pozdrawiam wszystki mamusie Dodam ze mieszkam w Irlandii, i byłaby to moja druga ciąza
witaj, jestesy juz dwie z irl jaki region?
Dziewczyny a Mam do Was takie pytanie
czy jak juz wiecie,ze Gosci w Was Fasoloeczka to czy sie Przytulacie z Waszymi Mezczyznami - z penetracja?
ja sie wstrzymuje a maz sie nie moze doczekac, ale jak juz tyle dni po terminie i testy ciagle pozytywne to chyba juz nie zaszkodzimy??
Ja dzis bylam w lekarza na pierwszej wizycie i w zasadzie nic sie nie dowiedzialam. POtwierdzila tylko ze pierwsze usg bedzie w ok 12 tygodniu bo wczesniej nic by to nie dalo wg irlandzkiej sluzby zdrowia, wczesniejszy skan tylko by potwierdzil ciaze a 12 tyg to juz mozna duzo sprawdzic.
nie wiem co robic bo prywatne usg kosztuje od 100euro w gore..
reka mi zaraz odpadnie bo az 4 pelne fiolki krwi oddalam. pytala czy jeden test zrobilam na ja jej ze z 6 to juz ona nie robila w gabinecie. uwierzyla na slowo
ale jak sie denerwowalam w poczekalni w koncu nie co dzien ma sie pierwsza wizyte w ciazy
wyniki badan beda za 10 dni, masakra jakas bo w Polsce zawsze byly po kilku godzinach a tu az 10 dni.
dzis mialam mega mdlosci, w pracy niestety pracuje z klientami i nie bylo to mile.
wymotujecie czy tylko was mdli? u mnie poki co to drugie na szczescie.
co wy na to zeby dopisac do tableki wiek i ktora to ciaza??
nie wiem co robic bo prywatne usg kosztuje od 100euro w gore..
reka mi zaraz odpadnie bo az 4 pelne fiolki krwi oddalam. pytala czy jeden test zrobilam na ja jej ze z 6 to juz ona nie robila w gabinecie. uwierzyla na slowo
ale jak sie denerwowalam w poczekalni w koncu nie co dzien ma sie pierwsza wizyte w ciazy
wyniki badan beda za 10 dni, masakra jakas bo w Polsce zawsze byly po kilku godzinach a tu az 10 dni.
dzis mialam mega mdlosci, w pracy niestety pracuje z klientami i nie bylo to mile.
wymotujecie czy tylko was mdli? u mnie poki co to drugie na szczescie.
co wy na to zeby dopisac do tableki wiek i ktora to ciaza??
CrystalEye
Zaciekawiona BB
aNILEWE ja jestem z Tipperary a ty?? mam do Was dziewczyny pytanie. Odraz sorki za takie pytanie. Ale jaki macie śluz, te któe sa juz w ciązy??? Bo ja juz zgłupiałam. Ostatnią miesiączke miałam 8,08. myślałam ze owulacje miałam około 24.08.(wywnioskowałam to na podstawie śluzu.(jak białko kusze- rozciągliwe) Ale dalej mam tak MORKO. Ostatni cykl miałam 28 dni, zazwyczaj mam 30-31 dni. Juz sama nie wiem co mam myśleć Jeszcze nigdy nie miałam za przeproszeniem tak długo mokro w majtkach. i ciągle mnie boli lewy jajnik i nawet troche w krzyżu tez po lewej stronie.
CrystalEye ja jesstem z Cork
po owulacji mialam bylo bialego sluzu, potem troche sucho, tz. w srodku byl bialy ale wkladka czysta a teraz mam coraz wiecej bialego i uczucia mokrosci
po owulacji mialam bylo bialego sluzu, potem troche sucho, tz. w srodku byl bialy ale wkladka czysta a teraz mam coraz wiecej bialego i uczucia mokrosci
CrystalEye
Zaciekawiona BB
Ja czasem latam z Cork do Pl Mam nadzieję ze coś we mnie wykiełkuje Trzymajcie kciuki te 10 do testowania będzie sie teraz ciągło i ciągło
Ja czasem latam z Cork do Pl Mam nadzieję ze coś we mnie wykiełkuje Trzymajcie kciuki te 10 do testowania będzie sie teraz ciągło i ciągło
Wlasnie sprawdzilam ze to okolo 100km a szkoda ;//
3mam za ciebie kciuki!!!
reklama
CrystalEye
Zaciekawiona BB
Trzymaj, trzymaj I grzej mi miejsce za parę dni napisze czy mi sie udało Ja tez trzymam kciukaski za wszystkie przyszłe mamuśki Mam nadzieje że za niedługo ta tabelka sie rozszerzy. A wszystkim już szcześliwym posiadaczką dwóch kreseczek życze jak najmniej mdłości....
Podziel się: