reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

hej dzeiwczyny u mnie strasznie cala noc migrene mialam a dzis od samego rana na kiblu siedzialam i wymiotowalam :( taka zmeczona jestem chcialbym cos zjesc ale mi nie dobrze :( :(:(

no i witaj Ptysia :D

wiecie co te nasze teminy na podstawie naszych @ to jakies dziwne :D ehhh u mnie ciaza wogole o tydzien mlodsza ze wzgledu na pozniejsza owulacje :)

reklama
niunia gratuluję:) a terminy powinnyśmy ustalać po dacie owulacji :) bo każda z nas ma innej długości cykl... mi po @ pokazało 26.04 a jak wpisałam owulację to 02.05 więc lepiej jest sprawdzać po owulacji jeśli wiemy kiedy była... :)

Ja bety nie robiłam, bo wolałam iść do lekarza (nie lubię igieł) i lekarka znalazła pęcherzyk i kazała przyjść za dwa tygodnie i wtedy już powinno być widać serducho :) więc kolejna wizyta 11.09 dzień po urodzinach mojej córki i dwa dni przed moimi urodzinami :D
Mała wraca w sobote z wakacji to się będzie cieszyć i skakać pod sam sufit, że mamusia ma w brzuszku dzidziusia:D
niby ma 5 latek ale jest bardzo "dojrzała" jak na swój wiek... siadła kiedyś obok mnie i mówi "mamusiu ja chcę siostrzyczkę albo braciszka bo braciszka też będę kochać i będę Ci pomagać, będę z dzidziusiem spać i przykrywać go w nocy i jeść dam. I będę grzeczna, nie będę chciała na rączki już bo dzidziuś będzie w brzuszku" także dzieci mamy kochane <3

alxa to gratuluje takiej corunii :) ja tez bety nie robilam wczoraj u gina oddalam krew teraz mam na 05 wrzesnia to za tydzien termin do poloznej zalozyc karte ciazy :) i tak jak ty 11 wrzesnia termin na usg do ginekologa zeby zobaczyc bijace serdusza :) bo w sumie jestem w o tydzien mlodszej ciazy niz na podstwie ostatniej @ powinnam byc :) bo mialam pozniejsza owulacje i zagniedzenie dopiero 10 dni po owu :) hehe pewnie moje dzidzie takie powolne po tatusiu heheh :)

Niunia mnie tylko dziwi dlaczego mi nie zrobiła badań krwi i nie założyła karty ciąży:/ może coś jest nie tak jak powinno a nie chciała mi powiedzieć po prostu?
Czemu ja się tak denerwuje.. chyba teraz powinnam być spokojna i odpoczywać?

My chyba obie mamy późne owulacje;)

alxa, może dlatego, że większość lekarzy ciąże uważa po 8/9 tygodniu. Mój ginekolog nie zakłada karty ciążowej wcześniej niż 8 tydzień, bo różnie bywa.

alxa- ja mialam 19 dnia cyklu owu a zagniedzenie 10 dnia po owu :) ja bylam u ginekologa wczoraj to oddlam mocz i kriw mi tez nie robili dopiero w czwartek za tydzien i kata ciazy tez w czwartek dopiero u poloznej :) odpoczywaj i sie nie stresuj :d wszytsko bedzie okej :) widzisz ja tez nie dostalam jeszcze karty ciazy :p mi poiwedziala co moge czego nie i wogole :)

jakie tabletki mozecie brac przeciwbolowe wiecie moze? ja niby tylko paracetamol :(

mi tylko powiedziała, że jest pęcherzyk ciążowy ale jeszcze serducha nie widać i że mam przyjść za dwa tygodnie i zachowaywać się jak w ciąży... tyle...

reklama
Do góry