reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

A ja już po odebraniu bety, mam poziom bety 311, więc wczesna ciąża. Cieszę się jak głupia :) Za 2 tygodnie kontrola u gina, będzie już wtedy widac maluszka... :)

reklama
ja tez dzisiaj rano pojechalam jednak bete zrobic -nie wiem po co w sumie ale pojechalam :)

jakos dalej nie moge uwierzyc ze jestem w ciazy :)

a jak to jest z tym odczytywaniem bety - bo np 311 miesci sie w dwoch zakresach - 3-4 i 4-5 tydz - to ktory jest wlasciwy?

heja
A ja tak lubie ser zółty toż duż o rzeczy nie mogę jeść :(

martuskubus tak jeśli dużo badan to i dużo fiołek spokojnie dasz radę, ale wiem że to przerażające jest :)

alxa mój gin czekał na serduszko, aż będzie w poprzedniej ciąży dopiero wtedy założył karte więc spokojnie :)

Ptysia to zależy od długości cykli , kiedy owulacji no i zagnieżdzenie :)

Ja mam dzisiaj dentyste i starsznie się boję :(

Ptysia większość z nas prowadzi swoje wykresy gdzie zapisuje temperaturę, śluz i dzięki temu wie kiedy ma owulację i dzięki temu dokładniej wiemy kiedy zaszłyśmy w ciążę. U mnie na przykład termin wg miesiączki to 26 kwiecień... ale wg owulacji 2 maj ponieważ mam dłuższe cykle niż te "kalendarzowe". Bo jak wiemy każda kobieta jest inna.

A wykres np. : Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend ten jest mój z ostatniego miesiąca :)

Perełka więc niech Wam wszystkim będzie, przestaję się denerwować i czekam do następnej wizyty gdzie już na pewno będzie serducho biło i dostanę kartę ciąży:D

Ostatnia edycja:
oj to ja wykresu nie prowadzilam nigdy :) zawsze czulam kiedy mialam owulacje ale wyjatkowo w sierpniu nie zwrocilam na nia uwagi :)

owulacja jest ponoc zawwsze 14 dni przed @ a ja cykle mialam regularne wiec widzxialam ;)

Witam:) zapraszam wszystkie mamusie których termin porodu wypada ma maj 2014 :):) Ja wprawdzie będę testowała za 10 dni:) ale mam przeczucie ze zobaczę swoje dwie kreseczki:):):tak:

reklama
hej dziewczyny:) ja też mam nadzieje zostac majówką:):) co prawda testuje dopiero za 10 dni.Trzymajcie kciuki i grzejcie mi miejsce:):) pozdrawiam wszystki mamusie:) Dodam ze mieszkam w Irlandii, i byłaby to moja druga ciąza:):tak:

Do góry