madziolina_p
Fanka BB :)
Ja juz po wyzycie. Kruszynka ma 1 cm i ciaza 2 dni starsza niz OM - 7+0 i to by sie zgadzalo wg moich odczuc. Serducho bije pieknie :-)
Dodam fotki w drugim watku :-)
Dodam fotki w drugim watku :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, to ten watek dotyczacy zdjec z wizytKurde dziewczyny jakie są te kolejne wątki…? Piszmy w jednym wątku bo naprawdę ciężko się odnaleźć połowa osób pisze tu, jeszcze inni piszą gdzie indziej [emoji848]
PS. Aaaaaaaa... czy to nie chodzi o wątek dotyczący wrzucania zdjec i relacji z wizyt?
Bo przed chwilą wróciłam się z wątku majowy mamy do drugich majowych mam[emoji15]
Mnie też śmierdzi wszystko. Najgorsze jest przebieranie kupki w pampersie... Nie wzruszał mnie nigdy ten zapach , ale teraz jest szal [emoji28]
Trzymam mocno kciuki!!!!!!!!Ja też dzisiaj dostałam krwawienia. Pęcherzyk widoczny, zarodka nie widać jeszcze. Podobno to początek 6 tygodnia. Dostałam duphaston i następna wizyta najwcześniej za tydzień/ 10 dni. Wcześniej podobno nie ma sensu iść bo nic jeszcze nie będzie widać.
Do szpitala w razie dalszego krwawienia/plamienia nie ma co iść bo nic więcej nie zrobią ode mnie, czyli oprócz brania tabletek. Jak poronie to poronie, jak ciąża się utrzyma to utrzyma. To są słowa lekarza.
Witam się i ja.
Ja najbardziej jestem zmęczona bólami głowy, co prawda cierpię na migreny i przeraża mnie to że nic teraz lyknac nie mogę a do tego nie mogę spac. Codziennie rano wstaje o 6 ♀ a ja to typ który lubi dłużej spać
Dokładnie Jeszcze tydzień temu o 8 sie podnieść nie moglam a od 5 dni budze sie po 6 :/Ja mam ten sam problem, też raczej lubiłam długo pospać, a teraz budze się czesto godzinę przed budzikiem! Makabra, bo to jeszcze pogłębia zmęczenie.