reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Cześć Dziewczyny . Witam się i ja.
Mam na imię Aga. 37 lat.
Mam Synka Frania 11 miesięcy. 9 października kończy roczek.
Obecnie 7+1. USG jeszcze brak. Mam w przyszłą środę.
Z objawów to senność. Mogłabym non stop spać i sikuuuuu.
Ja też jestem z tych bardziej kobiecych więc rodzina się raczej nie zorientuje jak im sami nie powiemy . bynajmniej do tego 3- 4 miesiąca.

Trzymam kciuki za wszystkie Mamusie a najbardziej te, które mają małe niepewności. Oby już było spokojnie i bez krwawień.
Mój Syn jeszcze śpi - szok :p co prawda obudził się po 5 na mleko ale ta godzina to U Niego wyjątek.
Chyba w spokoju zrobię sobie kawę.
Pijecie ?
Ja na jedną sobie pozwalam.

Dobrego spokojnego dnia :)

Lenalila jaki fajny brzusio. Mam prawie taki sam. Troszkę większy tak naprawdę ale ja zaczynałam ciążę z niedowagą minimalna i dwa bąbelki..
U mnie mdlosci rozkręcone na maksa.. Nawet w nocy jak się przebudzę to mnie męczą... Rano wymioty gwarantowane codziennie.. Zaczynam się przyzwyczajać [emoji853]
Do pracy oczywiście nie chodzę na razie.. Nie ma opcji.. Dojazd zajmuje mi godzinę półtorej.. Ja 10 minut w aucie wytrzymać nie mogę..

Lenalila jaki fajny brzusio. Mam prawie taki sam. Troszkę większy tak naprawdę ale ja zaczynałam ciążę z niedowagą minimalna i dwa bąbelki..
U mnie mdlosci rozkręcone na maksa.. Nawet w nocy jak się przebudzę to mnie męczą... Rano wymioty gwarantowane codziennie.. Zaczynam się przyzwyczajać [emoji853]
Do pracy oczywiście nie chodzę na razie.. Nie ma opcji.. Dojazd zajmuje mi godzinę półtorej.. Ja 10 minut w aucie wytrzymać nie mogę..

Uważaj żeby się nie odwodnic. Pij sporo wody . Wchodzi Ci ?

Uważaj żeby się nie odwodnic. Pij sporo wody . Wchodzi Ci ?

Wchodzi po południu. Wczoraj byłam u lekarza po zwolnienie i już wspomniał żeby pojawić się w szpitalu na kroplówkę bo sama sobie nie poradzę..
U mnie doszły jeszcze krwawienia z nosa.. [emoji15]
Tak chciałam pracować...Nie da się no nie da...

reklama
Hej kochane czy Was też jeszcze boli brzuch jak na okres? Mnie dzisiaj od rana bardzo boli+ mdłości..

tak, w sumie od testu (4.09) tylko jednego dnia mnie nie bolał. a tak to praktycznie cały czas. z tą różnicą, że przy okresie boli mnie krzyż i kręci w nogach, a tu "tylko" brzuch.

Do góry